Bravčová krkovička na cesnaku s mascarpone a zemiakmi fotorecept
Recept je môj vlastný...
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 2 velké rezne |
|
| podľa svojej chuti |
|
| 3str |
|
| 100g |
|
| 2čl |
|
| 3čl |
|
| 2čl |
|
| podľa svojej chuti trošku |
|
| 4pl |
|
| 2pl zmiešaný so sojovou om. |
|
| 400g |
|
Postup
-
1
Mäsko trošku naklepeme posolíme a posypeme vegetou a opekáme z oboch strán medzi tý natrieme pretlačeným cesnakom a restujeme do mäkka..
-
2
potom,keď je hotové tak ho pokrájeme na rezance..zemiaky uvaríme na malé kocky omastíme výpekom..
-
3
Z maskarpone sýra vymiešame jemný krém ochutíme ho soľou a balzamicom a dáme do dvoch mištičiek a do jednej pridám šťavu zo špenátu a do druhej šťavu z cvikle a naaranžujeme si tanier , kvety sú s cviklovou príchuťou a listy so špenátovou ,dozdobené je kečupom so sójovou omáčkou a podávame...Dobrú chuť!









Diskusia k receptu