Bravčová krkovička na cesnaku s mascarpone a zemiakmi (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Recept je môj vlastný...

2
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mäsko trošku naklepeme posolíme a posypeme vegetou a opekáme z oboch strán medzi tý natrieme pretlačeným cesnakom a restujeme do mäkka..
  2. potom,keď je hotové tak ho pokrájeme na rezance..zemiaky uvaríme na malé kocky omastíme výpekom..
  3. Z maskarpone sýra vymiešame jemný krém ochutíme ho soľou a balzamicom a dáme do dvoch mištičiek a do jednej pridám šťavu zo špenátu a do druhej šťavu z cvikle a naaranžujeme si tanier , kvety sú s cviklovou príchuťou a listy so špenátovou ,dozdobené je kečupom so sójovou omáčkou a podávame...Dobrú chuť!