Foto: jody
:-)
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bonusom začneme hneď na začiatku. Z KOPÝTOK sme si nechali kúsok zemiakového cesta a vývar z knedlí. Z cesta naštipkáme kúsky, aké sa nám hodia.
-
2
Prihodíme ich do vývaru, pridáme tam ešte tak za hrsť mrazeného hrášku. Dosolíme, prípadne tam šupneme jednu bujónovú kocku.
-
3
Medzitým, ako sa štipkance a hrášok varia, si v rajničke rozpustíme plátok masla.
-
4
Pridáme doň popučený cesnak, len na chvíľku,...
-
5
...zasypeme červenou paprikou a hneď ako pustí farbu, zalejeme žufaňou polievky.
-
6
Zmes vylejeme do vývaru, premiešame a môžeme podávať. Dobrú chuť. :-)
Diskusia k receptu