Bonusová cesnačka (fotorecept)

Autor receptu: jody

:-)

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bonusom začneme hneď na začiatku. Z KOPÝTOK sme si nechali kúsok zemiakového cesta a vývar z knedlí. Z cesta naštipkáme kúsky, aké sa nám hodia.
  2. Prihodíme ich do vývaru, pridáme tam ešte tak za hrsť mrazeného hrášku. Dosolíme, prípadne tam šupneme jednu bujónovú kocku.
  3. Medzitým, ako sa štipkance a hrášok varia, si v rajničke rozpustíme plátok masla.
  4. Pridáme doň popučený cesnak, len na chvíľku,...
  5. ...zasypeme červenou paprikou a hneď ako pustí farbu, zalejeme žufaňou polievky.
  6. Zmes vylejeme do vývaru, premiešame a môžeme podávať. Dobrú chuť. :-)