Bonusová cesnačka (fotorecept)
Autor receptu: jody
:-)
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Bonusom začneme hneď na začiatku. Z KOPÝTOK sme si nechali kúsok zemiakového cesta a vývar z knedlí. Z cesta naštipkáme kúsky, aké sa nám hodia.
- Prihodíme ich do vývaru, pridáme tam ešte tak za hrsť mrazeného hrášku. Dosolíme, prípadne tam šupneme jednu bujónovú kocku.
- Medzitým, ako sa štipkance a hrášok varia, si v rajničke rozpustíme plátok masla.
- Pridáme doň popučený cesnak, len na chvíľku,...
- ...zasypeme červenou paprikou a hneď ako pustí farbu, zalejeme žufaňou polievky.
- Zmes vylejeme do vývaru, premiešame a môžeme podávať. Dobrú chuť. :-)
|