Bobotská sobášnica
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. októbra 2012
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu dáme variť. Pridáme kyslú kapustu, huby a osolíme.
- 2
Zásmažku pripravíme z oleja, múky a smotany.
- 3
Pred dovarením pridáme slivky a zasmažíme. Polievka má byť sladkokyslá.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu