Blanšírované paradajky so syrovou plnkou
Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 2. mája 2018
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 2. mája 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najskôr rozmixujeme olivy – pripravíme tak „olivovú hlinu". Plnku pripravíme tak, že suroviny vyšľaháme do jemnej konzistencie, vložíme do šľahačkovej fľaše a použijeme 2 bombičky.
- 2
Rajčiny oblanšírujeme a ošúpeme, vydlabeme a plníme plnkou. Podávame na hniezde zo špargle a z uhoriek, zdobíme „hlinou" z čiernych olív.
Tiež paradajka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu