Plnená paradajka
Plnená paradajka

Blanšírované paradajky so syrovou plnkou

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 2. mája 2018
Blanšírované paradajky so syrovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

4 ks (blanšírované)
80 g
90 g
 (osušené)
Plnka:
350 g
100 g
150 ml
3 g
 (8 druhov)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr rozmixujeme olivy – pripravíme tak „olivovú hlinu". Plnku pripravíme tak, že suroviny vyšľaháme do jemnej konzistencie, vložíme do šľahačkovej fľaše a použijeme 2 bombičky.

  2. 2

    Rajčiny oblanšírujeme a ošúpeme, vydlabeme a plníme plnkou. Podávame na hniezde zo špargle a z uhoriek, zdobíme „hlinou" z čiernych olív.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: