Biftek zo žraloka po námornícky

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009
20-30 minút
príprava

Suroviny

700 g
300 g
1/2
2-3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kusy pripraveného žraloka (bez kože) naklepeme, narežeme na prúžky široké 2-2,5 cm, posypeme korením, muškátovým orechom, rozotreným cesnakom so soľou a pofŕkame citrónovou šťavou.

  2. 2

    Každý kus žraloka zabalíme do jemného a dlhého prúžka bôčika, prepichneme špajľou, dáme na 20-30 minút do chladničky a potom opečieme vo fritéze.

  3. 3

    Pred podávaním zopnutie vyberieme, biftek položíme na tanier, ozdobíme kolieskami citróna, kúskami masla a posypeme červenou mletou paprikou. K bifteku podávame smaženú alebo uvarenú zeleninu.

Diskusia k receptu

Vymazať
graveworm
Zraloka naklepeme???Zabalime do bocika???opecieme vo friteze???A nakoniec posypeme mletou paprikou???To by som chcel vidiet..ale nejest:-((




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia