Bezlepkové škoricové sušienky
Bezlepkové škoricové sušienky

Bezlepkové škoricové sušienky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 11. októbra 2020
24
porcií
20 minút
príprava
8 minút
na 180 °C

Suroviny

170 g
170 g
70 g
70 g
2 PL
1,5 bal.
Na plnenie:
10 ks
plátok




Postup

  1. 1

    V kuchynskom robote s hákom vymiešame maslo s práškovým a škoricovým cukrom, pridáme Cake mix zmiešanú s pudingovým práškom a mlieko. Miešame, kým nevznikne kompaktné cesto.

  2. 2

    Z cesta vytvarujeme guľôčky vo veľkosti vlašského orecha, ktoré poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pomocou lisu na citrusy urobíme do každej guľôčky dierku. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C cca 8 minút. Po upečení, ešte za horúca, koncom varechy prehĺbime dierku.

  3. 3

    Krovky rozpustíme spolu s plátkom masla, vložíme do cukrárskeho vrecka a krém navrstvíme do každej sušienky. Necháme stuhnúť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia