Bezlepkové pečené buchty
Bezlepkové pečené buchty

Bezlepkové Salko buchty bez kysnutia

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 9. mája 2020. Komerčný recept.
20
porcií
45 minút
príprava
15-20 minút
na 175 °C

Suroviny

300 g (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto)
85 g
100 ml
1 bal.
1 PL
2 KL
1 ks
Plnka:
1 konzerva
Posýpka:
30 g
15 g
15 g
Okrem toho:
1 ks (na potretie)
 (na pomúčenie dosky)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na niekoľko hodín odložíme karamelové Salko do chladničky.

  2. 2

    Cesto: Maslo nakrájame na malé kúsky a pridáme k ostatným surovinám. Vypracujeme nelepivé cesto.

  3. 3

    Na pomúčenej pracovnej doske cesto vyvaľkáme na obdĺžnik a nakrájame štvorce. Na každý dáme plnku - stuhnuté karamelové Salko. Zabalíme do buchtičky a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  4. 4

    Pripravíme posýpku z ryžovej múky, masla a práškového cukru. Prstami spracujeme na drobivú hmotu.

  5. 5

    Buchty potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou a upečieme vo vyhriatej rúre pri 175 °C 15 - 20 minút.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre