Bezlepková toffee roláda
Foto: potravinarskavyrobaliana
Nadýchaná roláda plnená malinovým džemom a stabilizátorom šľahačky TOFFEE Liana.
porcií
príprava
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme preosiaty Cake mix a zľahka vmiešame tuhý sneh vyšľahaný z bielkov. Tri lyžice cesta odoberieme a zmiešame s kakaom.
- 2
Plech vystelieme papierom na pečenie. Do cukrárskeho vrecka dáme kakaové cesto a na papier nakreslíme vzor. Necháme zapiecť vo vyhriatej rúre pri 170°C 3 minúty. Plech z rúry vytiahneme a rovnomerne rozotrieme biele cesto, zarovnáme a pečieme 10 minút.
- 3
Čistú utierku poriadne pokropíme vodou a upečené cesto aj s papierom na pečenie zrolujeme do mokrej utierky. Necháme vychladnúť.
- 4
Smotanu s cukrom vyšľaháme do polotuha. Stabilizátor šľahačky TOFFEE rozmiešame metličkou vo vlažnej vode a ihneď vlejeme do šľahačky. Šľaháme do tuha.
- 5
Z rolády stiahneme papier na pečenie, potrieme džemom, šľahačkou, posypeme nasekanými orieškami a zrolujeme. Necháme stuhnúť.
Tiež roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu