Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov
Gaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte, a to s chutnou a
nadýchanou bezlepkovou mramorovou bábovkou?
Zdroj: https://www.penam.sk/recepty/mramorova-babovka-s-pyre-z-pecenych-gastanov/
3
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
40 minút
na 185 °C
na 185 °C
Suroviny
1 ks |
|
200 g pečené |
|
2 PL |
|
100 g |
|
1 dcl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Gaštany nakrojíme a pečieme v rúre na 185 °C cca 40 minút. Vychladnuté a očistené gaštany vidličkou roztlačíme najemno. V miske vymiešame maslo s cukrom, pridáme gaštany a rum a vymixujeme na hladký krém. Podávame s bábovkou a s ovocím.
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre