Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov

vitacelia - fotkavitacelia, 5. novembra 2020. Komerčný recept.
Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov
Foto: vitacelia

Gaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte, a to s chutnou a nadýchanou bezlepkovou mramorovou bábovkou?
Zdroj: https://www.penam.sk/recepty/mramorova-babovka-s-pyre-z-pecenych-gastanov/

3
porcie
120 minút
príprava
40 minút
na 185 °C

Suroviny

1 ks
200 g pečené
2 PL
100 g
1 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Gaštany nakrojíme a pečieme v rúre na 185 °C cca 40 minút. Vychladnuté a očistené gaštany vidličkou roztlačíme najemno. V miske vymiešame maslo s cukrom, pridáme gaštany a rum a vymixujeme na hladký krém. Podávame s bábovkou a s ovocím.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre