Baraní zeleninový kebab

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

2 kg
2 ks
2 ks
2 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Baklažány očistíme, pokrájame na kocky a opražíme ich na oleji, pridáme kocky baranieho mäsa a 15 minút podusíme.

  2. 2

    Potom pridáme paradajky, soľ, čierne korenie, mletú papriku a podusíme. Podľa potreby pridáme trochu vody.

  3. 3

    Potom celú masu dáme na plech, navrch dáme na pásiky pokrájané papriky a paradajky a pri strednej teplote pečieme 15 minút.

Diskusia k receptu

Vymazať
haston
keďže baraninu málokde dostať kúpiť a je "drahá ako volvo", urobím to zrejme s iným mäsom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia