Foto: biancaa
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv uvaríme obyčajný smotanový puding. Do pudingu pridáme cukor podľa chuti. Keď sa puding uvaril, necháme ho vychladnúť. Uvaríme kávu,tiež pridávame cukor podľa chuti. Najlepšia je káva Nescafé (bez mlieka). A necháme vychladnúť. Pokrájame banány na menšie krúžky.
- 2
Keď puding a káva vychladli, piškóty DLHÉ na spodok, začneme namáčať do kávy a dáme na hocijaký podlhovastý alebo okrúhly tanier. Potom na piškóty nanesieme smotanový puding, a nato dáme banány. Toto isté urobíme aj s okrúhlymi piškótami, namočíme piškóty dáme na tanier a nanesieme smotanový puding, a nato banány. Toto isté ešte urobíme 2-3 krát,závisí to od ingrediencií. Posledné "poschodie" budú okrúhle piškóty tiež nemáčané do kávy, ale posypané horkým kakaom (alebo grankom).
- 3
Keď máme hotový banánový zázrak,dáme do chladničky aby stuhol. Minimálne na takú hodinku a môže sa konzumovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu