Baklažány na taliansky sposôb

hjarta - fotkahjarta, 27. júna 2013
Baklažány na taliansky sposôb
Foto: hjarta

Recept Talianska kuchyna. Talianska kuchyna vyuziva rozne druhy masa, ryb, zeleninu uvarenu na rozne sposoby. Cestoviny. Vo svete su velmi zname rozne druhy syrov. Zobraziť celý popisRecept Talianska kuchyna. Talianska kuchyna vyuziva rozne druhy masa, ryb, zeleninu uvarenu na rozne sposoby. Cestoviny. Vo svete su velmi zname rozne druhy syrov. najhlavnejsim jedlom je pizza. Tento recept mam od sestry. Mne sa zapacil a veru som ho uz viac krat pripravila. Je to velmi vhodne jedlo na veceru.

2-4
porcie
20 minút
príprava
20-30 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
5 ks nakrájané na hrubšie kolieska
1 ks klasická
100 g
60 g
podľa chuti




Postup

  1. 1

    priprava- baklazany si umyjeme, osupeme a pokrajame na platky, sparime viacou vodou a nechame odkvapkat. Nakypovu formu si vymastime a dame vrstvu baklazanovych platkov. Na baklazany poukladame paradajky nakrajane na kolieska, osolime, poukladame papriku nakrajanu na platky. Vrstvu si este raz zopakujeme a na vrch si poukladame papriku, posypeme struhanym syrom a zmaknutym maslom. v horucej rure zapecieme.

Diskusia k receptu

marianne
ja sa pri tvojich receptoch usmievam od ucha k uchu @hjarta :-) ty varis pre mna:-)) varim teraz caponata a uz sa tesim na vyskusanie aj tohoto receptu...dakujem ti za ne...
hjarta
@marianne- Dakujem za komentar. Ak to je uprimne, ako pises nie je problem. Recept je vyskusany, viem ako chuti. Tak som rada ze sa Ti paci. Dakujem krasny den.
jerica
všetko mám po ruke , to si spravím, a k tomu špagety :-)
hjarta
@horalka66- Dakujem za komentar. Naozaj je to chutne ,lahke jedlo. Veru mne to chuti velmi. Prajem nech sa recept vydari ale aj chuti. Pekny den.
hjarta
@jerica-Tak uz len do prace, navarit obed, veceru. Super napad so spagetami. Prejem nech sa recept vydari a aj chuti. Krasny den.
marianne
uprimne:-) ja otvaram ako kazdy, vacsinou recepty,ktore ma oslovia...
izabella929
všetko chutné suroviny, prečo nie...určite vyskúšam, páči sa mi tvoj recept.-)
hjarta
@mijaita- dakujem krasne za komentar, ale aj za prilozeny recept. Pozrela som si, urcite vyskusam. Dakujem krasny den.
hjarta
izabella929- Dakujem za komentar potesilo ma ze Vas recept oslovil. Tak uz len uvarit. Drzim palce nech sa vydari a aj chuti!. pekny den.
hjarta
@kika1212- Dakujem krasne za komentar. Drzim palce nech sa recept podari a aj chuti. pekny den.
hjarta
@elisticka- Dakujem, presne to je ten, o ktory ste mi pisala. Nech sa recept vydari a chuti. Pekny den.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia