Foto: egreska
Suroviny
1 ks |
|
2 ks |
|
3 strúčiky |
|
1 bal. (konzerva) |
|
1 bal. (konzerva) |
|
3 - 4 čl (približne) |
|
podla chuti |
|
na dochutenie |
|
alebo petržlenová vňať |
|
Postup
-
1
Baklažán nakrájame na koleska asi 1,5 cm hrubé.Mierne posolíme a necháme 15 minút "vypotit".Poutierame papierovým servítkom a nakrájame na kocky.Cuketu nakrájame na rovnako veľké kúsky.Na panvici si zohrejeme olej a baklažán orestujeme do hneda.
- 2
Pridáme cuketu a nakrájaný cesnak,pridáme korenie ,premiešame a orestujeme.Zalejeme krájanými paradajkami,posolíme ,pridáme kokosové mlieko a dusíme asi 20 minút,kým omáčka nezhustne .Na záver pridáme citrónovú šťavu a vňať. Ja som podávala ku tomu ryžu a naan chlebík.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu