Super zeleninová nátierka. Dávam ju vnučke na desiatu.
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pripravíme si baklažán nakrájame ho na plátky hrubé cca 7mm a cibuľu. Osolíme.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Na grilovacej panvici ugrilujeme najprv baklažán...
                                                     - 
                                                    3
                                                    
...potom plátky cibule.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Necháme vychladnúť.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Namočili sme si aj slnečnicové semienka, ktoré zlejeme.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Suroviny na nátierku dáme do vyššej nádoby
                                                     - 
                                                    7
                                                    
Tyčovým mixérom zmes baklažánu a cibule mixujeme spolu s namočenými semiačkami, pridáme aj sušené paradajky. Nátierka je hotová.
                                                     - 
                                                    8
                                                    
Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Fotka pod bodom 8 mi veľmi ,,priťahuje"
oči! Jedlo vyzerá veľmi chutne.
5*