Baklažán zapečený so syrom a šunkou

redakcia - fotkaredakcia, 10. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
3 ks
200 g
200 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Baklažán umyjeme, rozpolíme a vydlabeme dužinu s jadrami. Zmiešame nastrúhaný syr, na kocky nakrájanú šunku a vajcia, pričom trochu syra si necháme na posypanie.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme a pridáme karí. Všetko vložíme do vydlabaného baklažánu, posypeme zvyšným syrom a necháme zapiecť v rúre pri teplote 200 stupňov C asi 15 minút.

  3. 3

    Podávame so zeleninovým šalátom a bielym pečivom.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia