Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
10 minút príprava
20 minút tepelná úprava
Suroviny
Postup
1
Baklažán umyjeme,nakrájame na tenšie kolieska a dame variť do osolenej vody na 10 minút.
Na koliesko uložíme šunku a syr,prikrijeme druhým kolieskom a obalíme v trojobale.
Vyprážame na oleji.
Baklažánové kolečká v trojobale robievala už aj moja mama, tiež nenechávala "vypotiť", ja som ich robila asi dvakrát, ale načo obvárať, veď ten baklažán je úplne mäkký po vypražení, nakoniec, ani pred ním nie je tvrdý.
Deti to maju rady.Robievam to,ale baklazan nevarim.Po 10 minutach uz bude z neho blato.V zaciatkoch som platky opiekla nasucho v grilovacej panvici.Teraz ho rovno vyprazam..iba bez varenia baklazanu.Deti ani netusili,ze to nie je plneny telaci rezen...
Diskusia k receptu