Baklažán so šunkou a syrom

mirmita - fotkamirmita, 5. marca 2014
Baklažán so šunkou a syrom
Foto: mirmita
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Baklažán umyjeme,nakrájame na tenšie kolieska a dame variť do osolenej vody na 10 minút. Na koliesko uložíme šunku a syr,prikrijeme druhým kolieskom a obalíme v trojobale. Vyprážame na oleji.

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
mb
mb
zaujimave, vyskusam, dakujem...
mariamka
mam taky maly baklazan v chladnicke a stale rozmyslam, co s nim, toto by celkom bodlo, take mimikry :)
evanaaa
Baklažánové kolečká v trojobale robievala už aj moja mama, tiež nenechávala "vypotiť", ja som ich robila asi dvakrát, ale načo obvárať, veď ten baklažán je úplne mäkký po vypražení, nakoniec, ani pred ním nie je tvrdý.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha