Foto: fedee
Tento rcept som rohila po prvykrat a je naozaj super
Postup
-
1
Najprv si baklažán narežeme pozdlzne jemne osolime na necháme postat asi 30 minut najlepšie sú na to čo najmenšie baklažány.
- 2
Medzi tym si pripravime ochuteni tvaroch zmiešame vaničku tvarohu s vanilinovym cukrom a jemne nastruhanou cokoladou dáme nabok a venujeme sa baklažánu ktorý opláchneme a osušíme. Na rozpálenom oleji ho na panvici pomali opekáme.
- 3
Ked je baklažán makky vyberieme a necháme ho vychladnut .Studení baklažán pomalí natrieme ochutenym tvarohom a zvinieme. Baklažány dáme na chvilu do chladničky mozme ich posypať zvysnu cokoladu alebo ich poliat cokoladovou polevou. Dobru chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
k slovencine sa nevyjadrujem, ja tiez pisem bez diakritiky, takze nejdem nikoho sudit, ale!!!!!!! ten recept !!!! prepac :(((
Recept je sice trosku nezvycajny ale nie nezaujimavy . Mozno ho aj skusim , ale ja by som ten baklazan skor ugrilovala na sucho a tak pouzila .Ale na tej fotke ani ja nevidim /okrem kuska cokolady /ako by to asi mohlo alebo malo vyzerat ?:-)