Tento recept som začala robiť fintu pre deti, lebo mali obdobie keď chceli papať iba parky
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šunku, kuracie stehno, syr si nakrájam na malé kocky, troška osolím, nie veľa syr býva dosť slaný, nachystám si paradajky a karotka musí byť na poli rozmrazená. Striedavo navliekam na špajdle.
- 2
Túto prácu môžu robiť aj deti, aspoň budú chvíľu potichu a nám zostane čas na premyslenie čo budeme variť na druhý deň.
- 3
Navlečené špajdle obaľujeme 3- obale , ale je možné urobiť iba cestíčko syrové , prípadne z bylinkami. Vyprážame. Podávam zo zemiakovým pyré , viem smažené by deti nemali , ale v tejto kombinácii z papajú aj zeleninu, tiež aj syr a majú mäso ako dospelí.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Diskusia k receptu