Baby ražniči

zdenin - fotkazdenin, 28. februára 2010

Tento recept som začala robiť fintu pre deti, lebo mali obdobie keď chceli papať iba parky

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

20 dg
10 dg
10 dg
20 dg
15 dg
1
2 lyžice
1 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šunku, kuracie stehno, syr si nakrájam na malé kocky, troška osolím, nie veľa syr býva dosť slaný, nachystám si paradajky a karotka musí byť na poli rozmrazená. Striedavo navliekam na špajdle.

  2. 2

    Túto prácu môžu robiť aj deti, aspoň budú chvíľu potichu a nám zostane čas na premyslenie čo budeme variť na druhý deň.

  3. 3

    Navlečené špajdle obaľujeme 3- obale , ale je možné urobiť iba cestíčko syrové , prípadne z bylinkami. Vyprážame. Podávam zo zemiakovým pyré , viem smažené by deti nemali , ale v tejto kombinácii z papajú aj zeleninu, tiež aj syr a majú mäso ako dospelí.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre