Foto: zuzickaaa1
Kúpila som si novú tortovo - bábovkovú formu, tak som ju hneď musela vyskúšať a tu je výsledok :)
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Suroviny, ktoré budeme potrebovať.
-
2
Vajíčka si vyšľaháme s kryštálovým cukrom, vanilkovým cukrom.
-
3
Potom pridávame mlieko, olej, múku a sódu bikarbónu. Všetko dobre spolu premiešame a hotovú zmes si potom rozdelíme na dve polovice. Do jedne misky pridáme kakao.
-
4
Časť zmesi bez kakaa vylejeme do formy, ktorú predtým vysypeme múkou.
-
5
Potom vlejeme druhú polovicu.
-
6
Dáme piecť na 45min pri teplote 160°C.
-
7
Dobrú chuť.:)
Cokoladu som neroztapala, tym ze bola babovka este tepla, tak som pouzila cokoladovy toping a ten sa mi na babovke krasne roztopil:)