Mala som doma zvyšnú šunku a avokádo, ktoré by ďalší deň už nevydržalo... Tak čo s tým?
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Avokádo prekrojíme napoly, rozdelíme, vyberieme kôstku a do misky vydlabeme lyžicou.
- 2
Cibuľu, cesnak podľa chuti kto kolko chce a šunku nakrajame a pridáme k avokádu.
- 3
Pridáme maslo, vymačkáme citrón a všetko spolu vymixujeme ponorným mixérom. Dosolíme dokoreníme a mňamka je hotová ☺
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pridavam malu radu:
ked mas adokado uz zrele a nepotrebujes ho hned spracovat, zabal kazde avokado zvlast do alobalu a uloz ho do chladnicky do oddelenia pre zeleninu, takto zabalene vydrzi este 3-4 dni, mam to odskusane, treba dat ale pozor, aby vrchna supa avokada nebola porusena,
ked kupis nezrele avokado, najlepsie dozreje v spolocnosti jablk a bananov v jednej ovocnej mise-ale mozno to vies☺
takymto sposobom uchovavam v chladnicke aj zrele banany
Dakujem za radu, aj ked som su az teraz vsimla komentare