8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame na penu, postupne pridáme orechy, strúhanku a zľahka zapracujeme tuhý sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na vymastený, múkou posypaný plech a upečieme.
- 2
Smotany zmiešame so stužovačom, vyšľaháme a natrieme na vychladnutý plát cesta. Pripravíme krém: z bielkov a cukru ušľaháme tuhý sneh a postupne doň zapracujeme zmäknutú čokoládu.
- 3
Krém natrieme na šľahačku a dáme na 3–4 hodiny do chladu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu