Varíte radi? Máte svoje obľúbené recepty a tipy ?

Inzercia, 27. januára 2014     3 minúty čítania

- Inzercia -
Aj keď varíte radi, variť každý deň nie je vždy zábava. Často chýba čas, inšpirácie alebo suroviny. Pre inšpiráciu je tu nový projekt Varíme s Vami.


Variť doma je dôležité z mnohých dôvodov, ale každodenné varenie je aj náročné. Cieľom značky Maggi je domáce varenie uľahčiť. Nemusí to byť len pomoc skrytá v Maggi výrobkoch, ale aj v inšpirácii. A kto by vám mohol najlepšie pomôcť a najlepšie vás inšpirovať, ako vy sami seba navzájom. Preto Maggi prišlo s novým projektom krátkych videí s vašimi receptami, natáčanými u vás doma.


Prvý diel Varíme s Vami vznikol v novembri minulého roka. V "tekvicovom období" pre vás pripravila trojchodové menu nadšená foodblogerka Elly, ktorá sprevádza každým dielom Varíme s Vami.

Nový diel sa natáča každé tri týždne a vy sa na tie odvysielané môžete pozrieť na YouTube kanáli MAGGI. Ak by ste radi nahliadli do zákulisia natáčania, neváhajte a prečítajte si články na www.maggi.sk, ktoré Elly píše po každom odvysielanom diele. Dozviete sa, aká pri príprave relácie panovala atmosféra, ako si účinkujúci poradili s ťažkosťami, ktoré sa spájajú s natáčaním u nich doma a čo ich napríklad rozosmialo.


Ak máte nejaký recept alebo tip, ktorým môžete inšpirovať ostatných, alebo nejakú radu, ktorá prípravu obľúbeného jedla uľahčí, pozvite Elly na návštevu! Nezáleží na tom, či je vaším najobľúbenejším receptom sviečková a domáce knedle alebo máte super tip na rýchle jednohubky. Dôležitá je radosť z prípravy jedla. A samozrejme, ako správna návšteva vám Elly privezie darček. Je ním domáci kávovar Nescafé Dolce Gusto a balíček výrobkov MAGGI.

Cieľom Varíme s Vami je zbierať osvedčené nápady od tých, ktorý domáce varenie naozaj baví a môžu svojimi jednoduchými typmi inšpirovať ostatných. Zapojte sa aj vy a pozvite Elly k vám do kuchyne.








 



TOPlist