Varíme s chuťou do 15 eur:
Detské duo PACI PAC pripravilo v TV Varecha detskú párty s obľúbenou piškótovou tortou!

P.R. Servis, 30. decembra 2022     3 minúty čítania

INZERCIA - Do TV Varecha nedávno zavítala obľúbená detská skupina PACI PAC, ktorú tvoria Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková. Na konte majú päť CD a päť DVD, za ktoré získali aj platinovú platňu. Nikoleta a Mário vedia svojimi veselými pesničkami vykúzliť dokonalú detskú párty všade, kam sa vyberú. A to nielen na koncertoch po celom Slovensku, ale aj v kuchyni.



Foto: TV Varecha

PACI PAC pripravili v našej kuchyni klasickú piškótovo-smotanovú tortu, ktorá chutí rovnako deťom aj dospelým. Tento jednoduchý recept si môžete pripraviť spoločne s deckami aj na veselú rodinnú silvestrovskú párty, určite vám radi pomôžu aj tí najmenší kuchtíci. Vďaka kvalitným privátnym značkám z Kauflandu to bez problémov zvládnete do 15 eur! A dozdobiť si ju môžete vždy podľa vlastnej fantázie.

„Moje deti smotanovo-piškótovú tortu milujú. Jej príprava je rýchla a jednoduchá, tak mi pri tom aj pomáhajú. Počas roka ju robievame veľmi často, na všetky možné sviatky, aj na bežné dni,“ prezradil Mário Praženec alias PAC.

„Smotanovú tortu som pripravila naposledy môjmu ockovi ku dňu otcov, alebo si ju občas pripravím aj doma na raňajky. Keďže najmä na koncertoch potrebujem veľa energie, je to výborný štart do dňa,“ s úsmevom hovorí Nikoleta Kupčíková alias PACI.

PACI PAC sú na scéne od roku 2015 a milujú ich deti nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Dušou detského projektu je Mário Praženec, ktorý po narodení detí zavesil punkrock na klinec a začal písať piesne pre deti.

„Ak mám niečo uvariť, tak si vyberám vždy len kvalitné suroviny. Deťom rád varím ich obľúbené jedlá. Najviac zo všetkého milujú „granadír“, paprikáš s kolienkami alebo haluškami, mäsko s ryžou a rizoto. A to sú všetko jedlá, ktoré sa zmestia do 15 eur,“ prezradil detaily domáceho varenia Mário Praženec.



Foto: TV Varecha

Smotanová torta s piškótami


Suroviny:
• 2 bal. piškót K‑Classic
• 4 bal. kyslej smotany K‑Classic
• 4 bal. vanilkového cukru K‑Classic
• 2 PL kakaa K‑Classic
• ovocie (maliny, jahody, čučoriedky)

Postup:
1. Dve balenia kyslej smotany dáme do misy a vymiešame s 2 balíčkami vanilkového cukru.

2. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, na ktoré rozotrieme osladenú smotanu. Na ňu rozložíme ovocie a opäť piškóty.

3. Zvyšné dve balenia kyslej smotany rozmiešame s 2 balíčkami vanilkového cukru a kakaom. Kakaovú smotanu navrstvíme na piškóty a uhladíme. Tortu ozdobíme ovocím a necháme stuhnúť v chladničke.











 



TOPlist