Trendy:
Varecháči kuchtili so šéfkuchárom Martinom Korbeličom. A dopadlo to mňamkovo!

Redakcia Varecha.sk, 10. júna 2017     6 minút čítania

Jedna májová sobota v škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse opäť patrila našim Varecháčom - tentoraz víťazom aprílového kola súťaže Varíme s Varechou. Niečomu zo svojho umenia ich priučil sympatický, ale nekompromisný porotca televíznej kulinárskej šou MasterChef, skúsený šéfkuchár Martin Korbelič.

Keďže si výhercovia mohli na kurz priviesť aj niekoho so sebou, nakoniec sa v kuchyni stretlo sedem výhercov a traja hostia. Toto sú oni:

Zľava doprava: v dolnom rade – Janka, Mycake, Anickac, Bzsiska a Erika, v strednom rade – adminka Varecha.sk Jana, Remy, Violeta, Jarmila, hore – Majlus (vľavo) a Domi454. No a úplne vpravo je náš hlavný hrdina – šéfkuchár Martin Korbelič.



Po úvodnom zoznámení, veď nech vieme, kto má s kým dočinenia, nám majster Korbelič ozrejmil, aké menu budeme pripravovať.



Takže toto:









S dobrou náladou sme sa pustili do práce. Aj Remy a Majlus.



A niektorí sa s dobrou náladou prizerali, však Violeta:) Ale aby sme boli spravodliví, toto je len pózovačka pre fotografku, Violeta rozhodne nemala ruky založené...



Sladké dievčatá Mycake (vpravo) a jej sesternica Janka sa podujali pripraviť mandľové bonbóny. Chodili sme koštovať. Často.



Erike, inak aktívnej Varecháčke s nickom Eruska25, ktorá na kurze sprevádzala dcéru Domi454, prischlo čistenie poriadnej dávky kapie do krémovej polievky.



Jej prípravu mal kompletne v rukách šikovný Remy. Bolo vidieť, že v kuchyni sa veru vie zvŕtať. Ale sem-tam sme ho radšej skontrolovali. Teraz napríklad Majlus.



Anickac sa mixéra nebála. A ani tej panvice, ktorú drží Varecháč z plagátu za ňou...



Portrét so steakami. Domi454 a Mycake. Ale už na tom plechu nejaké kúsky chýbajú, dievčatá...



Niektorí občas zbožne počúvali šéfkuchára...



… ktorý je aj riadny šoumen.



A tak nerobil drahoty a na záver si s každým ochotne zapózoval. Napríklad aj s Bzsiskou.



Foto: Kristina Cheval, Radosť variť - Škola varenia v Poluse


Zaujal vás tento článok?

Všetky nové články a recepty môžete dostávať každé ráno do vašej e-mailovej schránky.









Diskusia k článku

zolik
Pekna reportaz. Vidiet, ze ste si nielen pochutili, ale sa aj dobre zabavili.
mitzy
Parádne recepty a vtipné čítanie :) ste šikulky
redakcia
@Zolik , @Mitzy , dakujeme. Tento kurz varenia bol naozaj mimoriadne vydareny. Nielen nas lektor sefkuchar Martin Korbelic, ale ja Varechaci boli skratka skveli.
torticka
Supr citanie. Kde je dobra nalada, tam sa aj dobre vari. Vsetkych pozdravujem, ale aj redakciu.
maska10
Je Vam co zavidiet (ale v dobrom slova zmysle),Pri takom fesakovi kucharovi by som zabudla aj ako sa vari mlieko.Urcite mate krasne zazitky a dobre rady do kuchyne.Nech sa Vam dari aj nadalej.
majlus
Bolo to super- ešte raz ďakujem redakcii a kolektívu varecháčov ♥






 



TOPlist