Tradičná ALPA v modernom prevedení

PR servis, 25. septembra 2019     3 minúty čítania

INZERCIA - Úspešný príbeh tradičnej značky Alpa trvá už 106 rokov. Obľúbenosť ikonickej francovky pretrváva a stále je súčasťou takmer všetkých domácností. Veď predsa každý z nás pozná nejaký overený trik na pomoc pri boľavých zuboch, hlave alebo žalúdku, ktoré nám radili už naše staré mamy.



Foto: Alpa

Dnes Alpa ostáva rovnako verná tradíciám, ctí si svojich zákazníkov a popritom drží krok s inováciami. Modernizácia výrobnej haly, redizajn obalov obľúbených produktov, ale aj celkom nové rady masážnych prípravkov sú dôkazom, že táto ikona má ešte stále svoje ambície.

Redizajnom prešla aj samotná fľaštička najtradičnejšieho produktu Alpy – francovky. Jej jemný „facelift“ už len doklepol notoricky známu fľaštičku, ktorá v sebe ukrýva mentolový a v prvom rade všestranný zázrak. Či už radšej siahnete po klasickej francovke alebo vyskúšate niektorý z bylinných masážnych gélov, stále sa môžete spoľahnúť na tradičnú receptúru a zároveň oceniť nové obaly.



Foto: Alpa

Masážne gély a krémy s výťažkami liečivých byliniek sú určené na rôznorodé ťažkosti, ktoré vaše telo trápia vždy podľa indikácie a pôsobenia samotnej bylinky, ktorej extrakt v produkte prevláda. Masážny gél s gaštanom robí vynikajúcu službu práve unaveným nohám po celodennom státí. Gaštan a rozmarínová silica nielen upokojujú a osviežujú, ale zároveň priaznivo pôsobia na cievny systém. Preto je vhodný pre ľudí, ktoré majú sklon ku kŕčovým žilám.



Foto: Alpa

Kostihoj je už podľa názvu určený na miesta ubolené úrazom. Po masážnom géle Alpa s kostihojom siahnite pri zraneniach šliach, pomliaždeninách alebo výronoch. Tento gél obsahuje aj kosodrevinové silice a výťažok z klinčeka, ktoré majú protizápalové, dezinfekčné a mierne znecitlivujúce účinky. Je preto vhodný aj pri úľave od reumatických bolestí kĺbov.



Foto: Alpa

Veľmi šikovný a spratný do každej kabelky je Alpa masážny krém arnika. Ak radi športujete a občas to skončí (ne)želanou svalovicou alebo ste po inak namáhavej fyzickej aktivite, je dobré mať po ruke prvú pomoc na bolestivé miesta. Arnike v tomto kréme sekunduje výťažok zo škorice a rozmarínu a preto pôsobí aj aromaterapeuticky.

www.alpa.sk









 



TOPlist