Súťaž:
Súťaž Maggi Vegga + výsledky súťaže

Inzercia, 16. mája 2013     4 minúty čítania

-Inzercia-
Poznáte ten pocit, keď počas varenia ochutnávate jedlo a stále mu niečo chýba? Tá posledná „ingrediencia“, ktorá by zvýraznila jeho chuť.



Vyskúšajte novú radu ochucovadiel MAGGI Vegga. Vegga klasik a Vegga s kuracou príchuťou sú nové sypké zmesi, ktoré obohatia vašu kuchyňu a zvýraznia chuť všetkých vašich obľúbených jedál. Najnovšia Vegga s kuracou príchuťou je vhodná do jedál s kuracím a slepačím mäsom. A nie len tých, Veggu s kuracou príchuťou môžete použiť aj do tých zeleninových, rizota, cestovín a pod. Možností je množstvo a fantázii sa medze nekladú. Stačí pridať Veggu počas varenia a všetky jedlá získlajú razom bohatšiu chuť.

Súťaž

Odpovedzte na jednoduchú otázku a vyhrajte balíček výrobkov MAGGI.

Od 6. do 12.5.2013 nám na adresu online@pravda.sk zašlite odpoveď na súťažnú otázku. Správu označte predmetom "Vegga".

Otázka do súťaže:
Najnovšie MAGGI Vegga s kuracou príchuťou je vhodná do:
a) polievok
b) jedál z kuracieho a slepačieho mäsa
c) zeleninových jedál
d) všetky uvedené varianty sú správne



Výsledky súťaže


Balíček výrobkov MAGGI vyhráva Jarmila Madárová z Košíc, Branislav Urban z Martina, Robert Kovanic z Myjavy a Laura Pecháčová z Komárna.

Výhercom srdečne gratulujeme.



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína dňa 6. 5. 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí dňa 12. 5. 2013, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.



  •  



    TOPlist