Stavte na istotu, Vitafit = 300% Vašej spokojnosti

Inzercia, 20. júna 2013     3 minúty čítania

-Inzercia-
Horúce letné mesiace znamenajú takmer pre každého z nás vidinu zaslúženého oddychu, náš organizmus je však v tomto období vystavený zvýšenej záťaži. Dovolenka totiž okrem relaxu často znamená aj veľa cestovania, zmenu prostredia, deficit spánku či iné zdravotné „nástrahy“. Siahnite teda po zaručenom recepte a doprajte svojmu telu dostatočnú porciu prospešných látok.


Obľúbenou klasikou sú ovocné šťavy, ktoré rozhodne sú správnou voľbou. Nechajte si však poradiť, nie všetko čo sa tvári ako pravý džús totiž skutočne je „elixírom zdravia“. Kvalitu spoznáte podľa obsahu ovocia. Džús obsahuje 100%-ný podiel ovocnej zložky. Tvorí ju buď priamo vylisovaná šťava, alebo šťava získaná z koncentrátu. Ak ovocný nápoj nemá 100%-ný podiel ovocnej zložky, ide o nektár. Minimálny percentuálny podiel ovocia je špeciálne stanovený pre každý druh, napr. pomarančový nektár ho musí mať minimálne 50%-ný a banánový 25%-ný. Percentuálny obsah ovocia v ovocnom nápoji je ešte nižší ako v nektári.

Ovocné šťavy značky Vitafit, ktoré nájdete exkluzívne v obchodnej sieti Lidl, sú zárukou 100% osvieženia, 100% vitamínov a 100% ovocného podielu. Vitafit je značka, ktorá Vám ponúka tie najkvalitnejšie ovocné šťavy. Tie sú nevyhnutnou zložkou každodenného zdravého jedálnička, preto ich pripravujeme výhradne zo starostlivo vybraného ovocia. Výrobný proces našich štiav je podrobený prísnej kontrole kvality. Vďaka tomu dokážeme našim zákazníkom garantovať 100% obsah ovocia a 100% chuť. Zo štedrej ponuky si určite vyberiete, skúste ananásovú či pomarančovú stopercentnú šťavu z koncentrátu. Pomarančová šťava obsahuje okrem bohatej porcie vitamínov aj 8% dužiny. Ak chcete ochutnať skutočne prémiovú kvalitu, zamierte k chladiacemu pultu a siahnite po priamo vylisovanej pomarančovej šťave. Tento čisto prírodný produkt neobsahuje žiadne prídavky cukru alebo iných látok. Vďaka šetrnému tepelnému spracovaniu (krátky spôsob pasterizácie pri 85 stupňoch) si zachováva vysoký obsah vitamínu C a výraznú ovocnú chuť.

Viac informacii o našej ponuke nájdete na www.lidl.sk.








 



TOPlist