Foto: Shutterstock
• špecialita šéfkuchára, pri ktorej šéfkuchár predstaví to najlepšie zo svojho kulinárskeho umenia,
• recepty našich mám, jedlá pripravené podľa starých receptov,
• chute regiónov, v ktorých návštevníci vychutnajú lokálne a sezónne suroviny.
Z týchto troch jedál si zákazníci vytvoria vlastné degustačné menu.
Svoje kulinárske umenie predvedú tí najznámejší šéfkuchári, medzi inými i Jaroslav Žídek, Marián Filo, Igor Čehy, Michal Konrád, Gabriel Kocák.
Foto: GURMÁN - club
Tento rok je pre návštevníkov Zimného festivalu jedla pripravená aj novinka – Gurmán víkendy. So zvýhodnením až do výšky 50 % si gurmáni budú môcť zakúpiť Poukaz na Gurmán víkend a spojiť tak zážitok z dobrého jedla s príjemným ubytovaním a wellness.
Ako podotkol riaditeľ festivalu Radoslav Nackin: „Veríme, že účasť bude v porovnaní s minulým rokom dvojnásobná. Sme optimisti, pretože sa nám do projektu podarilo po prvýkrát zapojiť reštaurácie zo všetkých ôsmich krajov.“
Pridajte sa teda aj vy - podporte regióny, tradíciu dobrého varenia a ochutnajte špeciality slovenskej gastronómie.
Všetky informácie sú zhrnuté na webe www.zimnyfestivaljedla.sk, kde sú dostupné ceny, informácie o predaji Degustačných kupónov, zoznamy reštaurácií a ich menu, informácie o Gurmán busoch a Gurmán víkendoch a predaji Darčekových poukazov vhodných napríklad aj ako vianočný darček. Predpredaj v tomto roku začína už 2. decembra.
Diskusia k článku