PRÍLOHA VARECHA 40/2024:
Tie najúspešnejšie recepty z Varecha.sk

Varecha.sk, dnes 12:00     3 minúty čítania

Varecha s najúspešnejšimi receptami v 15-ročnej histórii portálu Varecha.sk vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 4. októbra.

Náš kulinársky portál Varecha.sk oslávil 1. októbra 15. narodeniny a na stránkach prílohy Varecha vám prinášame najúspešnejšie recepty z jeho 15-ročnej histórie.

Na 8 stranách v nej nájdete najviac navštevované recepty z nášho portálu, napríklad na palacinky, sviečkovicu na smotane či na najlepšie domáce langoše.

Dozviete sa aj, čo ste možno o Varecha.sk nevedeli, pozriete si najčítanejšie články z portálu a recepty z najsledovanejších videí z TV Varecha.

Aj vinár a náruživý kuchár Fedor Malík venuje vo svojom tradičnom fejtóne Vareche pár slov. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha.



Tieto najúspešnejšie recepty z 15-ročnej histórie Varecha.sk nájdete v prílohe


- Palacinky
- Sviečkovica na smotane
- Najlepšie domáce langoše
- Polievka hokkaido
- Domáca parená kysnutá knedľa
- Linecké koláčiky - slovenské
- Hrnčeková bublanina
- Torta Pavlova
- Segedínsky guláš
- Najlepšie jednoduché lievance

Prílohu Varecha nájdete v piatok 4. októbra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist