Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj pracie prostriedky Persil Brilliance!

Varecha.sk, 27. januára 2011     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení pracími prostriedkami! [AKTUALIZOVANÉ 3.02.2011 o výhercov súťaže]

Balíček od spoločnosti Henkel získavajú recepty:

Plnená bageta od používateľa bendix

Hrad od používateľa Jo

Zapečená brokolica v pekárničke na chlieb od používateľa mojack

Orechové rezy od používateľa zuzkaasilvika

Rožková knedľa od používateľa Bejda7


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 3. februára 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú balenie pracích prostriedkov Persil Brilliance.

Hráte o 5 x balíček od spoločnosti Henkel





Persil Brilliance pre bielizeň čistú a žiarivú ako briliant

Bezchybne čistá bielizeň je pre mnohých z nás samozrejmosťou. Z odolných škvŕn od oleja, džúsov, paradajkovej omáčky alebo mastnoty na obľúbených šatách alebo tričku máme vrásky na čele, predpieranie nám navyše zaberie veľa času. Spotrebitelia, ktorí používajú Persil, tieto problémy neriešia. Na pulty predajní teraz prichádza nový Persil Brilliance, ktorý odstraňuje škvrny s brilantnou účinnosťou a zanecháva bielizeň čistú a žiarivú. Za tento výkon vďačí Persil špeciálnemu kokteilu enzýmov, ktorý zaručuje odstránenie odolných škvŕn a fľakov a to už pri 30°C. Vďaka Presilu Brilliance bude vaša bielizeň čistá a žiarivá ako briliant.

Žiarivý ako briliant

Spojenie „žiarivý ako briliant“ je už stálou a zaužívanou frázou. Briliant je najčastejšie používaný a najrozšírenejší druh výbrusu, do ktorého brúsiči tvarujú surové diamanty alebo iné drahokamy. Pri brúsení musia byť dodržané presné postupy, na základe ktorých získava briliant svoju charakteristickú podobu. Tento drahý kameň odráža po špecifickej úprave čo najviac vniknutého svetla, preto je briliant tak povestne žiarivý.

Teraz môže byť „briliantovo“ čistá a žiarivá aj vaša bielizeň. Vysokoúčinná formula nového Persil Brilliance odstraňuje všetky odolné škvrny bez predpierania a to aj pri nízkych teplotách. Novinka zo sveta pracích prostriedkov tak zaručuje nielen brilantný výsledok, ale šetrí spotrebovanú energiu a váš čas, ktorý namiesto predpierania alebo namáčania špinavej bielizne môžete stráviť so svojou rodinou. A pokiaľ sa škvrna na bielizni objaví, s novým Persilom Brilliance ju hravo odstránite.
Persil Brillance je dostupný v práškovej i gélovej forme:
• Persil Brilliance
• Persil Brilliance Color

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 27. januára v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 3. februára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tatranka
    Periem v Persile,takže by som nemusela nič meniť.Tešila by som sa.
    marienka44
    Prave mi "došiel "prášok na pranie. Privítala by som cenu s radosťou. :-)
    jezibabka1
    ja ešte prášok na pranie mám, ale túto cenu by som brala všetkými desiatimi:) alebo dvadsiatimi? :)
    bejda7
    Ďakujem za ocenenie a blahoželania:)))Ja som to ani neočakávala pri toľkých fantastických receptoch,čo tu každým dňom pribúdajú...:)
    bejda7
    A aj ja sa pripájam s blahoželaním ostatným výhercom:)
    andys
    Gratulujem k výhram :) Dobrý výber redakcie :)
    tinca
    výhercom gratulujem a želám radosť z výhry. Len miesto varenia veľa neperte:-)




     



    TOPlist