Pre jednoduchú prípravu pokrmov

PR, 12. mája 2016     4 minúty čítania

Nové malé spotrebiče od značky Bosch sú poruke vždy, keď potrebujete pomoc pri príprave chutných jedál či poriadku v domácnosti. Určite medzi ne patrí kuchynský robot MUM5, dostupný v rôznych farbách a v niekoľkých variantoch výbavy, a mixér SilentMixx s extrémne tichou prevádzkou. Či už sa pripravuje cesto, omáčka, zákusky, alebo príloha – tieto dva spotrebiče sú nepostrádateľnými pomocníkmi pri každodenných prácach v kuchyni. Automatické programy a extrémne jednoduché čistenie len pridávajú týmto výrobkom na ich pohodlnosti pri používaní.


Foto: Bosch


Nové kuchynské roboty línie MUM5

Jeden z najobľúbenejších kuchynských robotov, MUM od značky Bosch, prichádza v tomto roku s vylepšeným produktovým radom MUM5. Výkon motora kuchynského robota bol zvýšený na 1000 W, ktoré hravo zvládnu až 2,7 kg múky a prísad a 1,9 kg kysnutého cesta.

A to nie je všetko. Všetky nové kuchynské roboty sú vybavené novým dizajnom ovládacieho gombíka a miešacej misy. V portfóliu nájdete nové roboty až v piatich farebných vyhotoveniach s použitým BPA free plastov.

Príprava jedál s novými kuchynskými robotmi nielen jednoducho vyzerá, ale jednoduchá naozaj je. Jedným z prvkov, ktoré to umožňujú, je EasyArm Lift. Zaisťuje jednoduchú manipuláciu s trojzónovým multifunkčným ramenom robota a dovoľuje tak ľahko a rýchlo meniť príslušenstvo. Spotrebiče sú vybavené aj unikátnym 3D planetárnym systémom miešania – inovované miešacie metličky sa pohybujú nie vo dvojici, ale hneď v troch smeroch súčasne a zaisťujú tak rýchlejšie a dôkladnejšie miešanie s tými najlepšími výsledkami.

Vďaka širokej škále kvalitného príslušenstva – od mixéra a mlynčeka až po profesionálne nástroje na výrobu cestovín – ponúkajú nové kuchynské roboty MUM5 viac ako 100 funkcií. Všetkým, ktorí varenie a pečenie vidia ako neoddeliteľnú súčasť svojho života, poskytujú optimálnu podporu na rýchlu a jednoduchú prípravu najrôznejších druhov jedál, či už ide o čerstvo upečený chlieb, domáce cestoviny, alebo vyprážanú zeleninu na ázijský spôsob.

Najtichší stolový mixér značky Bosch SilentMixx


Foto: Bosch


Značka Bosch opätovne prichádza na trh aj s novou kategóriou samostatných mixérov, produktovým radom SilentMixx, ktorý je navrhnutý špeciálne na potlačenie hluku. Tieto mixéry s výkonom od 500 do 800 wattov sú na trhu najtichšie vo svojej kategórii, vyššie modely tohto produktového radu sú dokonca tichšie ako bežná ľudská konverzácia.

SilentMixx je k dispozícii v troch rôznych vizuálnych vyhotoveniach, od lacnejších plastových BPA free až po drahšie s plášťom z nehrdzavejúcej ocele. Okrem najnižšieho modelu sú všetky mixéry vybavené tepelne izolovanou nádobou zo skla ThermoSafe s objemom 2,3 litra, regulujúcou hluk, ktorá je vhodná na prípravu polievok a studených nápojov, a ľahko vyberateľným a umývateľným nožom EasyKlick. Najvyšší model je vybavený antikorovým čelom prístroja, plynulou reguláciou ovládania a troma programami smoothies, drvenie ľadu a sekanie.

Viac info o kuchynských robotoch MUV5 »








 



TOPlist