Ochutnávka vína:
Cabernet Sauvignon 2006, výber z hrozna barik, Janoušek (VIDEO)

Matúš Pošvanc, spolupracovník Varecha.sk, 23. júna 2010     2 minúty čítania

Karmínovo-červené víno, ktoré si každý zaľúbi.

Cabernet Sauvignon. Víno, ktoré získalo množstvo ocenení (Zlatá medaila – WMC Estoril, Portugalsko 2010; Strieborná medaila – TERRAVINO, Izrael 2009; ŠAMPIÓN súťaže – Vínne trhy Pezinok 2010, Zlatá medaila – Agrovíno Nitra 2009, Zlatá medaila – Vinum in Castello, Zvolen 2008, strieborná medaila Vinum Superbum, 2008).
Mohutný Cabernet Sauvignon predstavuje výrobca a výrobný riaditeľ, vinár Roman Janoušek:


Tento Cabernet Sauvignon je príjemnej karmínovo-červenej farby. Jeho vôňa je plná kôstkového ovocia, čerešní, višní s dominanciou červených a čiernych ríbezlí. V chuti pôsobí obsažným, šťavnatým a harmonickým ríbezľovo-ovocným vnemom s príjemnou dochuťou čerstvo praženej kávy. Víno môžeme odporúčať podávať k pečenej húske a kačici, bifteku na zelenom korení a k ušľachtilým tvrdým syrom. Odporúčaná teplota podávania je 14-16 °C.#@@##@@#Odroda vína:#Cabernet Sauvignon#Farba:#červená#Prívlastok:#výber z hrozna#Ročník:#2006#Alkohol:#13,1%#Krajina pôvodu:#Slovensko#Vinohradnícka oblasť:#Južnoslovenská vinohradnícka oblasť#Výrobca:#Janoušek########

Diskusia k článku







TOPlist