Súťaž:
Najkrajší chlebíček + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 7. novembra 2013     2 minúty čítania

-Inzercia-
Už tento štvrtok 7. novembra 2013 začína kulinárska súťaž, ktorej sa môže zúčastniť naozaj každý.




Vytvor originálny chlebíček s ľubovoľným mäsovým výrobkom od Mecomu a pochváľ sa ním na webe partychlebicek.mecom.sk, kde najvyšší počet hlasov rozhodne o výhercoch.

Nie je nutné byť kuchárom s niekoľkoročnou praxou. Hlavne, že máte nápad, nadšenie a chuť pripraviť dobré jedlo. Presne tak ako Mecom. Mecom je špecialista, ktorý vie o mäse a práci s ním všetko. Je to profesionál, ktorý k svojej práci pristupuje s vášňou. Inšpiruje sa okolím a s láskou pripraví nové, chutné a nevšedné kombinácie a recepty. Vždy rád poradí a podelí sa o skúsenosti. S jeho pomocou sa bežný deň i slávnostná príležitosť premení na nezabudnuteľný zážitok plný chuti. Rád experimentuje, no ako správny patriot vyhľadáva tradičné slovenské chute.



Ceny sú lákavé. Do súťaže je možné prihlásiť viacero výtvorov a každý hlas sa počíta. Tí najlepší sa objavia v pripravovanej Mecom publikácii Sendviče. Ani hlasujúci neodídu naprázdno. Podporte svojím hlasom súťažný chlebíček a zaraďte sa tak do žrebovania o ďalšie skvelé ceny. Oplatí sa zapojiť!



Výsledky súťaže


Výsledky súťaže nájdete na stránke http://partychlebicek.mecom.sk/vyhercovia

Výhercom gratulujeme!



Diskusia k článku

pusta
celá táto súťaž je o sympatii a počte fanúšikov k tomu- ktorému autorovi a nie k receptu samotnému :-(
frona
A ešte je aj zmanipulovateľná..... ak sa náhodou dostaneš na prednejšie miesta, začnúti naskakovať hlasy a potom,lebo ti rýchlo tie hlasy nabehli, ťa vyradia zo súťaže...super, nie?????
viera1
A to si ešte výherca I.ceny musí pripraviť cca 80,- € na daň z výhry a 14% (cca 55,- €) na odvod do zdravotnej poisťovne ! Danajský dar...
kuchticka
Som rada, ze sa nezucastnujem ziadnej sutaze. SKUTOCNE!!!!
Ved je to same podozieranie, zavist, neprajnost a ine nepekne ludske vlastnosti ktore tu niektori prezentuju.
valina
táto súťaž je postavená na hlavu, nesúťažte, hlasy sa umelo pridávajú, len aby ten-ktorý vyhral, kde je podpora právneho overenia ????
ako môže niekto mať nad 700 hlasov, tých všetkých by trebalo vymazať a tak pokračovať, ináč to je o ničom
vlasatka
tiež som si prezrela ponuku všetkých súťažných "chlebíčkov" a nechápem, ako môže mať obyčajný chlebík osypaný strúhaným syrom okolo 1500 bodov a super torta, s ktorou sa súťažiaci musel "vyhrať" a ktorá aj krásne vyzerá ledva 120. zdá sa mi to akési pritiahnuté....
gabirusi
No, musím sa pridať na stranu znechutených...
To akože tých 10 výherných "chlebíčkov" ... akože sú úžasné?
Tak ja som tam našla a aj hlasovala za naozajstné majstrovské výtvory ... chlebík s masielkom, salámkou a zeleninkou si vie urobiť každý... myslela som, že táto súťaž bola o kreativite ...

Čo už ... gratulujem výhercom...
tkatka
Gratulujem výhercom! :)))
Sadu nožov kto vyhral lebo to som tam nenašla?
mojaradost
tiež si myslím, že je to o počte priateľov, ktorí dajú hlasy, bolo tam veľa super receptov, ktoré mohli vyhrať, ja som nesúťažila, takže iba na okraj, ale hlasovala som a výhercovia nie sú zverejnení...
deftera
Je mi z toho smiešno.. veď to je trápne toto, čo akože vyhralo :D .... nečudujem sa tým, čo poslali naozaj niečo originálne (aj keď torta nie je chlebíček) že sú namrzení.. Tie výtvory, či čo to akože je a obsadili prvé miesta sú naozaj o ničom .. a to nehovorím zo žiadnej závisti, ale úprimne.




 



TOPlist