Moonlight Camp - zážitkový letný tábor vo Vysokých Tatrách

Varecha.sk, 18. marca 2010     4 minúty čítania

Máte deti vo veku od 6 do 16 rokov, prípadne poznáte niekoho, kto také deti má? Zvažujete, kam svoje ratolesti pošlete v lete do tábora? Tak pre vás je nasledovná informácia.

MOONLIGHTCAMP - Desaťdňové zážitkové pobyty zamerané na šport a poznávanie prírody s divadelným kurzom, kurzom hip-hopového tanca a školením Prvej pomoci.

I. TURNUS: 11. 7. - 20. 7. 2010, II. TURNUS: 21. 7. - 30. 7. 2010

Ubytovanie v obci Mengusovce, po úpätím Gerlachovského štítu v penzióne Rogalo v 4 posteľových izbách s vlastnou kúpeľňou a WC. V cene letného tábora je zahrnuté:

  • úrazové poistenie a 24 hod. zdravotná starostlivosť
  • strava 5 x denne, celodenný pitný režim, ubytovanie na 9 nocí
  • VÝLETY: Štrbské pleso, Popradské pleso, Tatranská Lomnica, Starý Smokovec, Hrebienok (Obrovský vodopád), Svit
  • VSTUPENKY: Múzeum TANAPu, Kúpalisko 2 x, RODEO, Bobová dráha, + cestovné
  • divadelný kurz, kurz hip-hopového tanca, školenie Prvej pomoci
  • skúsení vedúci a darčeky pre každé dieťa
  • hodnotný kultúrno-športovo-metodicko-zábavný program
  • Cena za jeden desaťdňový turnus je 179 € (5941 Sk). Cena je kompletná, konečná a nemenná. DOPRAVA z/do Moonlight campu je individuálna.

    Divadelné kurzy budú prebiehať pod vedením profesionálneho herca (viď NÁŠ TÍM). Odskúšate si prácu hercov, kostymérov, scénografov ako v naozajstnom profesionálnom divadle. Počas týchto kurzov sa budete mať možnosť stretnúť s populárnou osobnosťou slovenského šoubiznisu. Ako napríklad: Elena Podzámska , Gabika Dzuríková, Peter Batthyany, Zuzka Porubjaková, Viktor Horján, Martina Schindler. Pri jej jednodňovej návšteve Moonlight campu sa s vami podelí o svoje zážitky a skúsenosti. Určite vás poteší spoločné foto :-)

    Počas celého turnusu bude prebiehať kvalifikované školenie PRVEJ POMOCI s certifikovaným školiteľom (viď NÁŠ TÍM). Naučíte sa reagovať a správne poskytovať prvú pomoc v bežných situáciách. Prakticky budete používať zdravotnícky materiál, odskúšate si dýchanie z úst do úst na resuscitačnom modeli, či na chvíľu sa stanete figurantmi s reálne vyzerajúcimi namaskovanými zraneniami. Na záver turnusu si budete môcť svoje získané teoretické a praktické vedomosti otestovať v súťaži Záchranár Moonlight campu.

    Jeden z tanečných štýlov, ktorý ovládol mladých moderných ľudí je HIP-HOP. Je preto samozrejmé, že v našom Moonlight campe si môžete nielen zatancovať, ale sa ho aj naučiť. Najpovolanejšou osobou je majster sveta. Preto vás bude učiť Michaela Ďurčová -majsterka sveta za rok 2009 (viď NÁŠ TÍM) v juniorskej kategórii. Počas celého turnusu nebude sama, vypomôcť je prídu jej sestry, tiež profesionálne tanečníčky.

    Viac informácií na www.moonlightcamp.sk

    Vyhrajte vo veľkonočnej receptovej súťaži s Varechou dvakrát LETNÝ DETSKÝ DIVADELNO – ŠPORTOVÝ POBYT VO VYSOKÝCH TATRÁCH!


    Komerčná informácia





    Diskusia k článku

    jezibabka1
    no mám taký silný pocit, že spracujem mojich blízkych a dcéra dostane v júli k 16tinám poukaz na tento pobyt. Veľmi ma zaujal
    chorvatka
    A to uz naozaj musime pomenovat taky tabor po anglicky , ci slovencina nema na to primerané slova ??? Alebo je to tabor na vyuku anglického jazyka ?
    Ako sa len vedome ochudobnujeme, uvedomujete si to ?
    kucharronald
    noo...určite chceli, aby názov bol podobný nejakému táboru, alebo angličania majú na to 2 slová....ale je tam aj po slovensky.,..
    používateľ nemá avatar
    kf2
    kf2
    Tak ja som v tomto tábore bol minulý rok ako 15 ročný a môžem povedať, čo od 10 tich chodím do tábora...že tento bol naj ;) a ešte lepší sa pripravuje tento rok :)






     



    TOPlist