Súťaž:
Najlepšie veľkonočné recepty

Varecha.sk, 18. marca 2010     12 minút čítania

VYHODNOTENIE Veľkonočnej súťaže o 2-krát letný tábor pre deti, knihu Jamieho Oliviera a veľa ďalších cien. [Aktualizácia 8.4.2010]


Ďakujeme všetkým súťažiacim za krásne a inšpiratívne veľkonočné recepty. Oceniť sme sa rozhodli tieto:

  • 1. cena:
    1 x Letný detský divadelno-športový pobyt vo Vysokých Tatrách v hodnote v hodnote 179 € (na výber z dvoch termínov v júli 2010)
  • Veľkonočná torta od martina34

  • 2. cena:
    1 x Letný detský divadelno-športový pobyt vo Vysokých Tatrách v hodnote v hodnote 179 € (pevný termín v júli 2010)
  • Čokoládová torta s čerešňami od egreska

  • 3. - 5. cena:
    Kniha U Jamieho v kuchyni
  • Veľkonočný veniec od cistinka
    Povnina – mäsová plnka v ceste od alextv
    Torta charlotte royale od piglin

  • 6. - 8. cena:
    Kniha Špinavá hra od Sandry Brownovej
  • Syrek od jezibabka1
    Veľkonočná mäsovo-pohánková roláda od avanka
    Moravské buchtičky od evusik

  • 9. - 11. cena:
    Kniha V tieni mafie od Jozefa Kariku
  • Veľkonočný zajačik od pivonka
    Veľkonočná syrová roláda mojej babičky od linkinkatka
    Pečené údené v marináde od cokomilka

  • 12. - 13. cena:
    Kniha Posadnutí tajomstvami od Kristie Macrakisovej
  • Veľkonočná kaša s hrudkou od jody
    Veľkonočný mazanec z rímskeho hrnca od janac


    Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať e-mailom na adresu, ktorú zadali pri registrácii na Vareche.


    Pôvodný text článku:

    Ako vyhrať? Stačí do štvrtka 8. apríla 2010 pridať vlastný veľkonočný recept s fotografiou hotového jedla a zaradiť ho do kategórie Sezónne jedlá / Veľkonočné špeciality. Zo všetkých súťažných receptov pridaných počas troch týždňov trvania súťaže redakcia Varecha.sk na záver vyberie X najlepších, ktorých autori získajú tieto vecné ceny:


  • 1. cena:
    1 x Letný detský divadelno-športový pobyt vo Vysokých Tatrách v hodnote v hodnote 179 € (na výber z dvoch termínov v júli 2010)

  • 2. cena:
    1 x Letný detský divadelno-športový pobyt vo Vysokých Tatrách v hodnote v hodnote 179 € (pevný termín v júli 2010)

  • MOONLIGHTCAMP - to sú desaťdňové zážitkové pobyty pre deti od 6 do 16 rokov zamerané na šport a poznávanie prírody s divadelným kurzom, kurzom hip-hopového tanca a školením Prvej pomoci. Ubytovanie v obci Mengusovce, pod úpätím Gerlachovského štítu v penzióne Rogalo v 4-posteľových izbách s vlastnou kúpeľňou a WC. Divadelné kurzy pod vedením profesionálneho herca, hip-hop s majsterkou sveta. Viac informácií?

  • 3. - 5. cena:
    Kniha U Jamieho v kuchyni
    Ďalšia kuchárska kniha jedného z najobľúbenejších kuchárov Británie, ktorý sa preslávil svojím seriálom Šéfkuchár bez čapice. U Jamieho v kuchyni je dokonalý sprievodca pre ľudí, ktorým chutí dobré jedlo a radi varia. Je plná zrozumiteľných, praktických rád a nápadov. Obsahuje 100 úplne nových receptov, ku ktorým Jamie pristupuje otvorene a nenútene. Od blanšírovania a varenia cez grilovanie až po dusenie. Nechajte sa inšpirovať pri nákupoch a následne pri varení.
  • 6. - 8. cena:
    Kniha Špinavá hra od Sandry Brownovej
    „Neslušný návrh“ aj tak by sa dala nazvať ponuka, ktorú dostane bývalá hviezda amerického futbalu, quarterback Griff Burkett, ktorý práve vyšiel z väzenia, kde si odpykal päťročný trest za podvody pri hre. Griff je teraz slobodný, ale bez peňazí a perspektívy, vydedenec vo futbalom posadnutom Texase. Napriek všetkému sa nájde človek ochotný kráľovsky zaplatiť za jeho služby. Majiteľ leteckej spoločnosti, multimilionár Speakman mu ponúkne milióny za to, aby sa vyspal s jeho atraktívnou ženou...
  • 9. - 11. cena:
    Kniha V tieni mafie od Jozefa Kariku
    Román V tieni mafie so šokujúcou otvorenosťou opisuje bezohľadné mafiánske praktiky od výpalníctva, nakrúcania pornografie, obchodu s bielym mäsom až po korupciu, ktorá rozožiera štátne a samosprávne štruktúry. Román však hovorí aj o priateľstve dnešných tridsiatnikov. Traja kamaráti dozrievajú pod vplyvom spoločenského diania. Život im ponúka rozličné spôsoby, ako si vydobyť spoločenskú prestíž. Odolá ich priateľstvo nástrahám, alebo ich rozdelí v svete financií a zločinu taký neočakávaný cit, ako je láska?
  • 12. - 13. cena:
    Kniha Posadnutí tajomstvami od Kristie Macrakisovej
    Kniha odhaľuje tajné metódy a zdroje Stasi pri krádežiach tajomstiev v zahraničí i to, aké technické pomôcky na to vyvinula. Tieto objavy otvárajú okno do tajomného sveta špionážnych a bezpečnostných techník spravodajských agentúr. Autorka prináša materiál CIA, rozhovory, súdne dokumenty, návštevy miest špionážnej činnosti a archívy Stasi. Odhaľuje, ako Stasi preceňovala moc tajomstiev, s pomocou ktorých chcela vyriešiť problémy a vytvorila odolnú špionážnu kultúru, zameranú väčšmi na zabezpečenie vlastnej moci než na ochranu národnej bezpečnosti.
  • Pozri si už pridané veľkonočné recepty Neváhaj pridávať aj úplne klasické recepty, o ktorých si možno myslíš, že ich každý dávno pozná. Stovky začínajúcich kuchárok a kuchárov budú za ne vďačné. No ak už recept na rovnaké jedlo na Vareche existuje, ten Tvoj by sa mal niečím odlišovať. Najviac sa cení recept, do ktorého pridáš "finty" overené vlastnou skúsenosťou - aby sa ostatní nemuseli učiť na vlastných chybách. A nezabudni na fotodokumentáciu! Recept s fotkou hotového jedla, hoc aj mobilom odfoteného, je násobne atraktívnejší ako recept bez fotky, preto je fotka hotového jedla podmienkou zaradenia receptu do súťaže.

    Pri vkladaní súťažného receptu mu nezabudni pridať veľkonočný tag - vo štvrtom kroku pridávania receptu klikni na kategóriu Sezónne jedlá a označ "Veľkonočné špeciality". Zároveň môžeš označiť aj kategóriu "Jarné" či ľubovoľné iné kategórie. Pre zaradenie receptu do súťaže je podstatné, aby bol označený ako veľkonočný. Pokojne pridaj viacero receptov, možno vyhráš niekoľko cien. Ak si už nejaký veľkočný recept na Varechu pridal/a, do súťaže zaradíme aj ten.

    Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v momente jej vyhlásenia na Varecha.sk a končí sa vo štvrtok 8. apríla 2010 o 12:00.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania), pridanie aspoň jedného vlastného veľkonočného receptu na Varecha.sk aj s fotografiou hotového jedla a jeho zaradenie do kategórie "Veľkonočné špeciality".
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varecha.sk vyberie vyhrávajúce recepty bezprostredne po uzávierke súťaže. Hodnotiace kritériá sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, atraktívnosť fotodokumentácie (všetky ktitériá majú rovnakú váhu).
  • Rovnaký autor (zaregistrovaný používateľ Varechy) môže vyhrať neobmedzený počet cien. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený. Jeden recept však môže vyhrať len jednu cenu.
  • Porota zverejní zoznam vyhrávajúcich receptov na Varecha.sk do 48 hodín od uzávierky súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne ale balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk, ako aj recepty, ktoré podľa názoru redakcie Varecha.sk nemožno označiť za veľkonočné.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., zmluvný spolupracovník organizátora, ani rodinný príslušník (rodič, manžel/manželka, dieťa, súrodenec) zamestnanca či zmluvného spolupracovníka. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, porota určí náhradný vyhrávajúci recept.
  • Diskusia k článku

    egreska
    fííííííííííha,zaujímavé ceny...oplatí sa zapojit :-))
    sjuz
    No, hlavne tá 9 - 11 cena.... :), musím s tým niečo urobiť:)
    kucharronald
    No áno...tie knihy ma zaujímajú...na tú dovolenku by som nešiel...asi by som vymenil s niekym...
    kucharronald
    Už pribúdajú perfektné recepty :D Hlavne od cistinky...pekné....
    Vymýšľam aj ja niečo extra, ale ešte ma nič nenapadlo...hoci som mal nejaké tipy, ale ako som videl, už tu sú :)
    kucharronald
    Teraz práve čítam o tábore...je super...vždy bolo mojim snom ísť do tábora :D Raz som už by aj išiel, ale v lete som ochorel :( ale potom sme šli do Chorvátska
    kuchticka
    Kebych vyhrala pobyt v Tatrach, iste bych i cestu na Slovensko naplanovala. Ale skoda, neviem davat fotky na internet.
    svetluskkaa
    ahojte,určite sa zapojím.Sú tam zaujímave ceny a hlavne prvá a druhá.To by sa dcéra potešila
    tinca
    Škoda, že je to len pre recepty s fotkou.... Ale idem si kúpiť nový MO, lebo k tomuto čo mám sa nedá zohnaťkábel k PC. Tak potom sa už aj začnem trápiť s fotením. Dúfam, že mi niekto pomôže ako pridávať fotto???
    egreska
    pre pana jana,neverím vlastnym očiam až sa cela klepem ...to fakt??? dakujem vam krasne ,malá Niki bude štastím bez seba ,velmi sa tešíme,až som dojatá :-))
    avanka
    Dakujem krasne za vyhru, Sandru Brown milujem a mam od nej vsetky knizky okrem tejto:-)))
    janac
    Ďakujem...veľmi ste ma potešili...ani som nevedela, že recept ide aj do súťaže!!! :-D




     



    TOPlist