Letné pečenie? Len s tukom Hera alebo Hera maslová príchuť!

Inzercia, 24. júna 2014     2 minúty čítania

- Inzercia -
K lete neodmysliteľne patrí šťavnaté ovocie. S ním sa nám zase spájajú vynikajúce ľahké letné dezerty. A do nich patria najkvalitnejšie suroviny...


V posledných rokoch stúpajú teploty v lete na Slovensku do závratných výšok. Často tak uvažujeme, čo s letným ovocím, ktorého je v tomto období habadej. Jasnou voľnou sú koláče, ktoré vďaka čerstvému ovociu a kvalitným surovinám chutia vždy výborne. Aj keď sa vám nechce dlho stáť pri sporáku, vždy sa nájde ľahký a rýchly recept na ovocný koláčik, ktorý si zamilujete.

Leto je sezónou bobuľového ovocia, ako sú jahody, maliny, čerešne či ríbezle, ale aj časom, kedy dozrieva rebarbora, marhule či broskyne, trochu neskôr slivky, jablká a hrušky. Všetky sa výborne hodia do koláčov. Stačí si spraviť jednoduchú bublaninu či štrúdľu, prípadne upiecť piškótový korpus a doplniť ho tvarohom s ovocím. Letné pečenie si nevyžaduje dlhý čas prípravy, no letné koláčiky sú vždy efektné. Ak milujete letné pečenie rovnako ako my, zapojte sa do súťaže. Pošlite recept s tukom Hera maslová príchuť a vaše letné koláčiky a dezerty môžu byť inšpiráciou pre ďalších cukrárov. Zároveň môžete získať hodnotné ceny.

A že prečo piecť práve s tukmi Hera a Hera maslová príchuť? Odpoveď je jednoduchá. Pretože tuk Hera poznáte dlhé desaťročia ako verného spoločníka v kuchyni. S ním je pečenie ľahké a hravé. S tukom Hera maslová príchuť sú zase vaše dobroty vláčne a jemné. Rastlinná tuková nátierka Hera maslová príchuť sa hodí nielen do cesta, skvelá je aj do krémov. Budú mať jemnú maslovú arómu, budú pevné a udržia tvar.

Inšpiratívne recepty a tipy nájdete aj na www.peceniejeradost.sk.








 



TOPlist