Súťaž:
Dve knižky zadarmo dostávajú...

Redakcia Varecha.sk, 27. februára 2019     2 minúty čítania

Každý týždeň vyberieme dvoch z vás, ktorí dostanú zadarmo knihu Varecha.sk 100 slaných a sladkých receptov.

Vo veľkej Súťaži s Varechou, v ktorej môžete vyhrať jednu z 30 výhier v celkovej hodnote 1500 Eur sme za minulý týždeň vyžrebovali dvoch účastníkov, ktorí získavajú knihu s receptami z Varecha.sk - 100 slaných a sladkých receptov - úplne zadarmo.

Vyhraj knihy

Za prvý týždeň súťaže knihu vyhrávajú:


- Monika A., Veľké Dvorany
- Anna S., Považská Bystrica

Aj ty môžeš vyhrať!


Každý týždeň po dobu 4 týždňov žrebujeme 2 víťazov našej knihy. A po skončení súťaže vyberieme ďalších 22 víťazov, ktorí získajú poukazy na nákup klenotov, kuchynské potreby či knihy.

Všetky informácie o súťaži

Diskusia k článku

cesminaz
Blahoželám :-) aj ked takto podla mena neviem kto to je :-) Milá @Redakcia ,tak teraz kolko je tých výhier 30 alebo 40?? Niekde píšete 30 niekde 40 :-)
Ja som ich podla vášho písomného vymenovania napočítala len 30 :-) Alebo sa mýlim?
haji
Blahopřeji! Sice nevím komu, ale to nevadí. Milá @Redakcia , i kdyby jste použili nicky, jak bývalo zvykem, výhru přeji každému, z celého srdce!
redakcia
@Cesminaz (27.2.2019 14:02)

Dobrý deň, výhier je spolu 30, ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Tam, kde sme to vedeli ihneď opraviť, je už údaj opravený.
redakcia
@Haji (27.2.2019 14:44)

V súvislosti s touto súťažou nie je možné uvádzať nicky, nakoľko súťažiť môžu aj záujemcovia neregistrovaní na varecha.sk. Žrebuje sa spomedzi mailových adries súťažiacich.
haji
@Redakcia (27.2.2019 15:07)
Děkuji. Přiznám se, že jsem přehlédla to, že je soutěž určena pro širokou veřejnost. Je to moje nepozornost, omlouvám se @Redakcia !
redakcia
@Haji (27.2.2019 15:15)

Nemusíte sa vôbec ospravedlňovať, možno to napadlo viacerým, takže je fajn, že sme si to vysvetlili :) Pekný slnečný deň všetkým!
evanaaa
Tak toto som si ani ja nevšimla, že to nie je súťaž len pre varecháčov....takže sa môže stať, že aj keď je Varecha "naša", vyhrať v nej nemáme šancu......tak ma to trochu odradilo od súťaženia.
redakcia
@Evanaaa (8.3.2019 21:45)

Šancu majú v tejto súťaži všetci rovnakú - aj registrovaní aj neregistrovaní užívatelia. Teda Varecháči aj neVarecháči.




 



TOPlist