Dokážete variť hravo a zdravo? Otestujte sa a vyhrajte školu varenia s Miškou Králikovou

Inzercia, 6. augusta 2014     2 minúty čítania

- Inzercia -
Prípravu jedla podľa receptu už zrejme absolvoval každý. No skúsili ste to niekedy naopak? Vziať hotové jedlo a z jeho fotografie si poskladať jednotlivé ingrediencie? To je skutočný gastronomický kumšt! A ak pritom ešte môžete vyhrať super ceny, tak je to i skvelá zábava.



Vyhrať školu varenia s Miškou Králikovou a množstvo ďalších cien môžete hravo. Stačí, ak si otestuje svoje kulinárske umenie cez facebookovú aplikáciu Tesca https://apps.facebook.com/uhadni-ingrediencie/. Uhádnite všetky ingrediencie, virtuálne ich povarte a váš výtvor okamžite ohodnotia Ondrejko alebo Sárinka, deti Mišky Králikovej. Ak im zachutí, ste v hre o zaujímavé výhry.

Aby to nebolo také jednoduché, k dispozícii budete mať len fotografiu už hotového jedla. Používať na facebooku chuť a čuch je aj tak podľa programátorov technicky náročné. No aby to zas nebolo taká náročné, pri každom jedle budete dopredu vedieť koľko ingrediencií hľadáte a ešte dostane na výber i konkrétne ingrediencie.

Celkovo Tesco odmení celkovo štyri súťažiacich. Hlavnú cenu, školu varenia s Miškou Králikovou, môžete vyhrať napríklad ak správne uhádnete všetky štyri Miškine recepty. Čo to v praxi znamená? Miška príde priamo k vám domov a svoje umenie predstaví priamo u vás v kuchyni.

Uhádnite ingrediencie a zapojte sa do súťaže ešte dnes na:
https://apps.facebook.com/uhadni-ingrediencie/








 



TOPlist