Bublinky sú dobré pre zdravie a spomaľujú proces starnutia

Inzercia, 24. februára 2014     4 minúty čítania

- Inzercia -
Najnovšie trendy naznačujú, že popularita bublinkovej kozmetiky neustále vzrastá. Sú bublinky tou pravou cestou k večnej kráse?



Slávne kapacity kozmetického priemyslu jednohlasne tvrdia, že tajomstvo prirodzenej krásy a sexepílu je na dosah. A hoci sa to môže zdať neobvyklé, za všetkým stojí takzvaná bublinková kozmetika, ktorá si medzi ľuďmi získava popularitu priam raketovým tempom.

Všetko sa začalo jednoduchou otázkou: Čím to je, že niektoré ženy sú príťažlivé aj v pokročilejšom veku? Faktorov je, samozrejme, veľa, každý výskum tvrdí niečo iné a je všeobecne ťažké sa v tom chaose zorientovať. Odborníci sa však zhodujú v jednom. Bublinky fungujú!

Séria pokusov odhalila, že bublinky vyvolávajú u veľkej väčšiny ľudí pocity šťastia a spokojnosti. V každej bublinke akoby sa skrýval úsmev. A čím viac sa v živote smejeme, tým sme zdravší a príťažlivejší pre okolie, nehovoriac o atraktívnych, tzv. smiechových vráskach. Tento špeciálny druh jemných vrások je jedným z kľúčových zdrojov sexepílu a hrá úplne zásadnú úlohu.

Po bublinkách začala byť okamžite obrovská zháňačka, vo svete sa šíri hotová bubblymánia. Stúpa obľuba nápojov s bublinkami aj bublinkových kúpeľov a húfne dochádza k otváraniu bublinkovacích salónov, ktoré postupne začínajú vytláčať pôvodné salóny krásy. Modelky teraz poletujú v zákulisí prehliadok s bublifukom v ruke a dokonca sa vyskytla práca tzv. bublátora, ktorý obsluhuje obrie bublifuky vo verejnom priestranstve. Bublinky sú skrátka všade.

Okrem zábavy s bublifukom odporúčajú odborníci pravidelné maškrtenie čokolády Milka Bubbly a súťaženie s aplikáciou Bublinkovač na facebookových stránkach Milky. Obe tieto činnosti vraj majú blahodarný vplyv na zdravie, šťastie, spokojnosť a krásu.

Tento článok je, samozrejme, vymyslený, ale ak vás pobavil, vyskúšajte zábavnú aplikáciu Bublinkovač, ktorú pre vás prichystala čokoláda Milka Bubbly. Môžete vyhrať lahodné odmeny a vytvoriť si originálne fotky na svoj facebookový profil. Doprajte sebe a svojim blízkym radosť, jemnosť a zábavu. Milka Bubbly – úsmev v každej čokobublinke.










 



TOPlist