Ako udržať domácnosť v čistote a harmónii

Inzercia, 8. júna 2015     4 minúty čítania

- Inzercia -
Keby sme viedli evidenciu všetkého, čo v domácnosti a mimo nej padne na podlahu, rozbije sa, či rozleje, bolo by to mimoriadne dlhé čítanie. Rozliata škvrna na podlahe, či zamastená panvica? Ako zachovať pokoj a dobrú náladu? Tu sú naše tipy:



Nasatie a odstránenie tuku

Plávajúce mastné oká v nedeľnom vývare? Zbavíte sa ich keď zrolujete útržok kuchynskej utierky a prejdete ním po hladine. Kuchynské utierky môžete využiť aj pri nasávaní prebytočného tuku z druhého chodu v prípade vyprážaných jedál. Aby ste mali uľahčené upratovanie, do tretice opäť siahnite po papierovej utierke a utrite ňou tuk z panvice. Papierovú kuchynskú utierku zahoďte do koša (nikdy nesplachujte do záchoda).

Vyčistenie grilu

Užite si záhradnú párty s Vašimi najbližšími v štýle Barbecue. Aj v tomto prípade sú kuchynské utierky praktickým pomocníkom. Utrite nimi mastnoty z grilu a grilovacieho náradia, vyhnete sa jeho hrdzaveniu.

Umývanie vysokých nádob

Určite poznáte situáciu, keď umývate vysoké sklenené nádoby a prebytočnú vodu je z vnútra nádoby len veľmi ťažko utrieť. Na utretie vysokých váz a nádob poslúži niekoľko zrolovaných utierok do zvitky, pomocou ktorých z dna prebytočnú vodu jednoducho vysajete.

Čerstvý chlieb a zelenina

Ak uskladňujete chlieb v mrazničke skúste pred zamrazením pridať do vrecka útržok kuchynskej utierky. Nasaje prebytočnú vlhkosť a uchová chlieb čerstvý. Rovnako Vám navlhčené kuchynské utierky pomôžu udržať lístky šalátu dlhšie čerstvé, stačí šalát zabaliť do navlhčenej kuchynskej utierky predtým, než ho vložíte do chladničky.

Vyššie je uvedených len niekoľko trikov ako udržať Vašu domácnosť čistú za pomoci kuchynských utierok. Naším tipom sú nové kuchynské utierky Harmony, s ktorými Vás už tieto problémy vôbec nemusia trápiť a pomôžu Vám Vašu domácnosť udržať dlhšie čistú.



Náš tip – kuchynské utierky Harmony Praktik XXL

Vyskúšajte nové kuchynské utierky Harmony. S novými papierovými kuchynskými utierkami Harmony získate z upratovania v domácnosti celkom nový dojem.

  • Vylepšená technológia razby utierok Harmony s 3D efektom prináša vyššiu absorpciu.
  • Dlhý návin balenia Praktik XXL zároveň zaručuje pohodlie a čistotu na dlhšiu dobu.
  • Kuchynské utierky ostávajú pevné aj za mokra, vďaka čomu sa výborne hodia na rôznorodé použitie.









  •  



    TOPlist