Varecháči bezlepkoví, viete mi popísať zloženie bezlepkových múk MIX B a MIX C? Doma mám totiž múky z mlyna, tak aby som ich vedela namiešať pre potreby receptov napr. varecha.pravda.sk/recepty/birmovna-torta-celiaticka-fotor...
Ďakujem
Varecháči bezlepkoví, viete mi popísať zloženie bezlepkových múk MIX B a MIX C? Doma mám totiž múky z mlyna, tak aby som ich vedela namiešať pre potreby receptov napr. varecha.pravda.sk/recepty/birmovna-torta-celiaticka-fotor...
Ďakujem
Doma mám múku ktorú nakupujem z mlyna Zrno (www.mlyn-zrno.sk) - tam ale nie sú zmesi, ale jednotlivé múky ako ryžová, pohánková, sójová, kukuričná atď. Toto je jediný mlyn ktorý som našla, ktorý melie aj inú ako len pšeničnú alebo ovsenú múku. Najčastejšie od nich beriem špaldovú múku celozrnnú a chlebovú...
Ale k veci, raz za čas ma tých 5-6€ za múku nezabije na koláč, alebo možno len musím skúsiťnejaké zahusťovadlo, či xantánovú gumu, lebo mne sa koláče najprv pekne nafúknu, ale potom sa spľasnú do výšky max 3 cm a to je jedno či koláč na plechu alebo bábovka..