Rôzne

@zemo - kde je zemo?

hubata - fotkahubata, 28. augusta 2011

Neviete niekto kde je pán skrývajúci sa pod nickom @zemo ? Dávno som ho tu nečítala a blíži sa sychravé počasie, tak by sme ho mohli vyprovokovať nech niečo napíše čo poviete varecháči?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Chýba ich tu viac, asi sa v septembri alebo aj trochu neskôr začnú objavovať. Mnohí sem dajú pár receptov či komentárov, na čas sa vytratia a potom sa sem-tam objavia ( viď Ježibabka, ap). Mňa by zaujímalo, kde sa stratila DObizu, ona tu dlho bola, aj ju mám v " obľúbených", no viac sa neozval, asi tu už ani nie je, alebo sa jej, nedajbože niečo stalo?
evanaaa
Je možné, že majú viac povinností a záujmov ako my ( ja), delia si čas ako môžu, tak im nevychádza, aby tu boli častejšie. Alebo sú mimo domova, ako píše aj Evusik a 3sandra3.
kuchticka
Dievcata, ja uz som tu :-))) Chybala som iba tyzden, ale viem, ze nikomu na Vareche. "Studovala" som ako na tak mohutnej lodi ktora plavala na Aljasku a zpet k nam moze byt 9 restauracii a jedal od vymyslov sveta a vsetky dobre.
stefanm
... a mne chýba veľmi Fero @sracz , priateľ z Iovy . Chýba mi preto,lebo veľmi pekne chválil moje recepty . "Fero ozvi sa , pridaj niečo a ja to budem chváliť a chváliť a chváliť " ...
evusik
@kuchticka to vieš, že keď niekto v lete chýba týždeň tak to ešte nie je "podozrivé" :-)))) sú predsa dovolenky.... a tá tvoja bola teda fakt extra... tak si pekne sadni k PC a napíš aké to bolo na tej lodi.... ako sama vidíš aj na Vareche zavládla uhorková sezóna - čiže nuda, nuda, nuda :-(
marianne69
@kuchticka veru tu plavbu by bolo dobre zdokumentovat,prosiiiim,to musi byt zazitok...tesim sa ,ze mas taky krasny zazitok....
3sandra3
@evusik nieee, ja si nemyslím , že je tu nuda, keď si sem sadnem, tak sa neviem odtiaľto odlepiť, vždy niečo "nepoznané" objavím :-)
evusik
@3sandra3 no ja, že už dva dni žiadne nové recepty... aj keď nuda :-)ja som tu zavesená už dve hodiny, hľadám tortu, cez víkend máme narodeniny tak by som chcela upiecť niečo pekné a dobré... máš pravdu, že tu človek vždy niečo objaví, ale musíš uznať, že tento predĺžený víkend je tu mŕtvo.... a súhlasim s @tinca v inej diskusii, že redakcia mohla zavesiť nejaký oznam, že čo sa deje :-)
bozulka
Viete, ja som rada že mám chvilku času vrátiť sa zpäť - január,február...kedy som mala výpadok.Bolo by mi lúto keby som si nepozrela Varechy ktoré som nevidela.Hoci je to už dlho,ale vždy si tam nájdem niečo zaujímavé.Preto sa prosím nečudujte keď sa ozvem na príspevky z januára alebo februára,ešte stále mám resty lebo musím pozerať aj nové.
Vždy keď sú dlhšie sviatky / voľno/ tak na Vareche nebývajú nové recepty,niekedy dávnejšie o tom hovoril Tomáš alebo Sandra.Pridávajte ďalej recepty sa ukladajú a potom zverejnia.