Obchody a ceny

Zemiaky v Tescu

ajuschka - fotkaajuschka, 26. júla 2011

Dávam do pozornosti zemiaky v tescu, teraz tam majú voľné za 29 centov kilo. dokonca za 19, volal mi dnes priateľ že ešte zlacneli tak som nakázala nakúpiť. Cez víkend som na skúšku kúpila len pár, že aké budú a či sa oplatia, a čuduj sa svete sú dobré. Nerozváravé dobrá chuť, nie sú také drolivé ale pekné maslové :)
teda aspoň u nás v tescu v Galante. ako inde, neviem.

@zareaguj


Diskusia k téme

julica
Davam do pozornosti najsladsiu kukuricu, najvonavejsie paradajky, najsladsiu papriku a najkrehkejsie uhorky na trhu žilinská! vcera som tam skutocne velmi dobre nakupila a vsetko je domace! :)
ajuschka
juuuj škoda že nemám šancu sa tam dostať :( ja zháňam uhorky na zavarenie, ale všade majú také hnusné veľké. aj sa mi zdajú byť drahé
dorisa
Včera som kúpila, ale len dve kilá tých zemiakov. Som rada, že sú dobré.
kucharronald
@ajuschka minulý piatok boli v COOP Jednote v akcií uhorky na zaváranie-nakladačky. Boli akurát, ani veľké, ani malé. Kúpili sme 20kg, z čoho sme spravili 44 750ml pohárov. Kilo nakladačiek stálo za 0.20€, čo sa oplatilo.
ajuschka
@kucharronald no vidíš, nemám nikde po ceste jednotu, tak ju ani nesledujem :( jediná čo bola v auparku je už CBA takže nič :( my ale máme najradšej také úplne maličké. chuťovečky, vieš :) ja som na skúšku do záhrady asi pred mesiacom posiala, ak by bola teplá jeseň tak z toho ešte možno dačo bude. škoda že skôr nebolo na záhrade miesta :(
zdezda
:-) aj ja som si myslela, že sú to broskyne, marhule som spracovávala už pred 3 týždňami, no to boli asi tie skoršie(z Podunajských B.), obdivujem ťa, že aj zaváraš, si supiš!
zdezda
pardooooooon, to patrilo kucharrolandovi :-)
ajuschka, sík za super správu, zajtra idem do Tesca
kucharronald
zdezda, my máme neskoré :) je to zle, lebo si nemôžem tak skoro vychutnávať :) A na džem treba počkať aspon týžden, aby dobre dozreli. MUsia byť mäkké a šťavnaté....
evanaaa
Ja som zatiaľ zavarila 22 pohárov uhoriek z Billy, boli také akurát - pre nás,približne 7-8 cm, menšie som nevidela, stáli 0,59 eur, minulý rok boli drahšie.
Rony, to bola dobrá trefa za 20 centov, ale vám to asi aj dlho trvalo tých 20 kíl spracovať.
evanaaa
Na Tesco si musím ešte počkať, sľúbili nám, že ho tento rok postavia, už sa teším, len aby ....
kucharronald
@evanaaa išlo to rýchlo :)) mama umývala a dávala do pohárov, ja som zalieval nálevom a zatváral fľašu. Potom som ich do 21:00 sterilizoval, ale bol som v kuchyni, lebo som mal zákazku, vyrezal som melón :) Takže to išlo rýchlo..
ajuschka
to mate celkom fajn manufakturu :) my sme takto s frajerom robili paradajky :)
diabambulka
zemiaky sú chuťovo naozaj dobré, aj na vyrenie, či už v šupke, či na kašu, môžem potvrdiť, ale neodporúčam kúpiť väčšie množstvo, pretože mäknú...
evanaaa
...a klíčia, najmä ak niekto nemá studenú pivnicu. Len tie zimné sa kupujú vo veľkom, ale ja si zásoby tiež nemôžem robiť, kupujem po troche, podľa potreby.
ajuschka
@evanaaa mne neklicia, mam ich v spajzi v tme, teplota max o 3 stupne mensia ako vonkajsia.... zatial su v pohode