Rôzne

Vysvetlenie.

stefanm - fotkastefanm, 19. januára 2012

V mojom príspevku "PF-ka s hádankou" z 02.01.2012 som vám dal otázku,že čo je zvláštne na mojej novoročnej fotomontáži (?) ale nedal som vám na vaše vtipné,veselé a zaujímave odpovede odpoveď (!) . Preto to chcem týmto príspevkom vysvetliť :
Chcel som vedieť viac o jednej osobe.V jej profile som našiel e-mailovu adresu.Dal som ju do vyhľadávača na facebooku.Našlo mi jej info ale nič som sa z neho nedozvedel.Medzi jej priateľmi som vyhľadal FB -stránku jej manžela.Na jeho stránke som našiel fotky.Z fotoalbumu „christmas 2011“ som si skopíroval jej fotku a tú som použil do mojej novoročnej fotomontáže s otázkou.Lenže dotyčná dáma moju fotomontáž okomentovala ale sa pravdepodobne nespoznala.Teraz neviem či môžem jej nick zverejniť a cítim sa trápne,že som vás napínal a nedal vám odpoveď.Takže moja odpoveď na otázku je : ..."zvláštne na tejto fotomontáži je to , že v tv je naša priateľka @prevasneznama ".

@zareaguj


Diskusia k téme

klaura
no ale mne píše, že taká dáma neexistuje ... :))))
evanaaa
@stefanm , mal by si sa skúsiť ešte s ňou spojiť, či nám môžeš prezradiť viac o jej totožnosti, som zvedavá, kto to je, ak je tu častejšie, mali by sme ju poznať, ale nie podľa toho obrázku, kde sa ani ona nespoznala.
babinka
ale dozvedeli, ta pani neznama nema nick @prevaseznama , ale je to jedna z tych, co sa zapojili do diskusie k povodnej diskusii "PF s ..." a je to jedna z tych, co diskutuje nad prispevkom @stefanm , ktory prave konstatuje, ze ani ona sa nespoznala. Ja uz tusim, ktora to je, ale ....psssst, pockam, kym sa ona naozaj spozna, len viem, ze @babidka , tinca, evanaaa to urcite nie su...:)))
alzbetka2
aj ja tuším ktorá to je, uvidíme, či je moje tušenie správne :)))
kuchticka
Chybala som na Vareche 5 dni a vidim, ze ideme k rovniciam - o kolkej neznamej? @stefanm , nenapinaj, ja sa vzdavam.