Rôzne

Vyrocie :)

smajliqa - fotkasmajliqa, 14. apríla 2011

Ahojte kuchari... budem mat s priatelom vyrocie... a kedze bude prve, prvy rocikk spolu :) , tak by som rada uvarila specialitku, na ktoru v zivote nezabudne .. a bude sa oblizovat este dlho po dojedeni :) vie niekto poradit, popripade hodit nejaky receptik???
Budem Vam vsetkym vdacna :)

@zareaguj


Diskusia k téme

ancicka
Neviem prečo sa pítaš varecháčov,ved každý má iné chute a aj vkus.Ved musíš vedieť čo má rad,a na vareche je toľko rcp.V poslednom čase je tu dosť prosiacich o také rady.Aj tak si každý urobí po svojom.
evusik
@smajliqa kľudne sa pýtaj.... ale mala by si špecifikovať či hľadáš niečo z mäsa alebo niečo sladké, alebo nebodaj celé menu? .... ľahšie sa ti bude radiť :-)
smajliqa
jaj anicka, prepac ze sa Ta moja tema az tak dotkla, ked nevies alebo nechces poradit, nemusis reagovat. viem ze je tu milion receptov, ale akosi nemam fantaziu.skusala som uz nenormalne vela veci, chcela som nieco specialne.
sandratamer
Len sa pýtaj, podľa mňa je to super priestor urobiť si piárko (reklamu) na svoje dobré recepty, prípadne vyskúšané recepty s ktorými máme dobrú skúsenosť :-D
smajliqa
sandratamer dakujem :) aku oblubenu specialitku mas ty?? :) co by si mi poradila,?? chcem navodit samoska nejaku romanticku atmosferu, sampano jahodky a podobne.. ale nejaka nie narocna pochutka by bodla k tomu :)
smajliqa
jejda, tak tie tortilky su bomba... to je uplna parada, este som to tu nevidela :)))) dakujem :)))
lubjak
predjedlo salat/ladovy salat,cherry paradajky,rukola,redkovky,modry syr,mandarinky,okorenit ,olivovy olej,balzamiko ocot so zapecenymi bagetkami s olejovym olejom,slepaciu polievku,male rezniky/kuracie alebo bravcove/ s pyre,cokoladovy puding s ovocim a slahackou ,radsej overenu klasiku s laskou,treba varit to co sa urcite podari,hlavne vytvorit peknu atmosferu
violetacamorova
je to dobré že sa pýtaš, lebo je tu veľa receptov a človek nemá šancu si ich všetky prečítať a mať v nich prehľad, lebo ich tu denne pribúda neúrekom, a mnohí sa pýtali a určite im pomohli rady od tých, ktorí majú skúsenosti v tomto smere,ja ti neviem čo poradiť, len prajem krásu oslavu s priateľom...
smajliqa
dakujem za vsetky receptiky a rady, dakujem aj tebe violet za prianie... no uz som sa rozhdola :)))
urobim tie tortilky... vyzeraju uzasne.. a najviac sa mi zapacili... a je to jednoduche... tesim sa na pripravu :))
korbacik
... a čo napríklad natrieť sa celá čokoládou...:))))
korbacik
... dúfam, že sa Ťa to nedotklo. Ozaj, a to prekvapenie má byť niečo sladké alebo mäsové? Špeciálne alebo rýchlovka ? Trochu špecifikuj, bude sa ľahšie radiť:)
A všetko najlepšie Vám prajem!
smajliqa
ajoj korbacik :D nedotklo, neboj nic.. no nieco sladke,,,,,, by bolo naj.. ale pacia sa mi tie tortilky, a tie sladke nie su, fakt ma to zaujalo.. ale urcite aj nieco sladke chcem robit... ved vyrocie :))