Rôzne

Výmena kníh

martinis - fotkamartinis, 21. januára 2013

Dobrý večer milí Varecháči a Varecháčky, obraciam sa na vás s
otázkou, či niekto nemá na výmenu knihu zo série Recepty zo
Života. Na narodeniny som od kamarátov dostal 20. - Cestoviny pre
každého, bohužiaľ už takú mám. Ak by mal niekto záujem, rád by
som ju vymenil za inú :))

@zareaguj


Diskusia k téme

soncya
milý @martinis , práve prebieha na FB stránke Útulok šťastný psík Matejovce nad Hornádom charitatívna aukcia, kde sa nachádza miminálne 7 knižiek Receptov zo Života za smiešnu cenu. Tak sa zapoj, a pomôžeš aj havkom z útulku, aj si doplníš knižky... :)
kataka
Ahoj martinis,
musim povedat, ze tvoje recepty ma zaujali vo velkej miere a popri nich som si pozrela aj tvoj profil. Pozeram, ze by si chcel uverejnit nejake recepty aj knizne.... to ti este neponukam, tak daleko este nie som, ale ak by si mal zaujem a vies ich napisat aj v anglictine tak by som ti rada ponukla spolupracu s mojim Personal Trainingovym studiom v Sydney. Tak isto by som ti mohla pomoct s knihami, ale asi len v elektronickej forme, v akom formate ich uprednostnujes?
martinis
@kataka : tak toto je mimoriadne zaujímavá ponuka, na ktorú sa nehovorí nie ! :)) znie to skutočne skvele, ako by som s vami mohol spolupracovať ? :) budúci rok sa chystám na štátnicu z angličtiny, takže by nemal byť problém napísať recepty aj v angličtine. záujem je, obrovský ! ;) ... to by bolo super, takáto pomoc sa veľmi cení :)) aký formát máš na mysli ?

... teším sa, že ťa moje recepty a môj profil oslovili natoľko, že mi ponúkaš spoluprácu cez polovicu sveta, naozaj - nemám slov, vďaka ;))
kataka
ahoj, to som rada.
Ako by som ta mohla kontaktovat? :-)
mala som na mysli, electronicky format knih, ktore potrebujes, napr. James Olivier......format moze byt v PDF alebo v epub,...
neviem kde to potom citas.... pocitac, iPad, citacka,.....
;-)
martinis
pekný večer, pokojne mi napíš na môj mail pilot.makara@gmail.com :)
noo, tak to Jamieho Olivera by som veľmi rád, prezrel by som si to v počítači, takže PDF by bolo super :)))