Rôzne

Vyhľadávanie receptov

pcamaro - bez fotkypcamaro, 23. októbra 2015

Toto je námet pre redakciu Varecha:
Pri vyhľadávaní rcp sa zobrazí niekoľko strán a ak kliknem na nejaký rpc napr. na stránke 3, pri vrátení späť sa dostanem nie na stránku 3, ale vždy na stránku 1. Sťažuje to potom vyhľadávanie, pretože nie vždy si pamätám, z ktorej strany som klikal.
Poprosil by som redakciu o úpravu, asi najjednoduchšie by bolo, aby sa odkaz na rcp otváral na novej stránke prehliadača.

@zareaguj


Diskusia k téme

jujoska
kym sa od redakcie niecoho takeho dockas, skus to robit tak, ze na konkretny recept klikni pravym tlacitkom mysi a daj ho otvorit v novom okne. Cize budes mat samostatne otvorenu povodnu stranku a samostatne recept, ktory ked zatvoris, pokracujes na povodnej tak ako bola predtym.
redakcia
Ďakujeme za podnet. V súčasnosti si viete otvoriť každý link v novom okne, keď použijete pravé tlačítko a vyberiete otvoriť v novom okne, alebo v novom tabe (pokiaľ využívate taby).
evanaaa
Priznám sa, že tomuto nerozumiem, ale nevadí, mne vadí, ak hľadám nejaký vhodný recept v mojej KK, vyberiem si jeden, kliknem naň, ukáže sa mi a keď sa mi nezdá, hľadám ďalej v príslušnej kolónke, napr. Mäso, ibaže sa mi to vráti úplne na začiatok. A znovu rolovať kým natrafím na ten posledný a pokračujem ďalej. Aksa po jeho prčítaní znovu vrátim na zoznam receptov, tak nie tam, kde som prestala.....a tak ďalej. A ak mám prejsť 200 receptov, tak ma to prestane aj baviť, keď ma to vracia dopredu. To by sa malo vyriešiť.
tiginko
@evanaaa urob presne to, čo poradila @jujoska vyššie: neklikni sa na recept, ktorý chceš otvoriť, ľavým tlačítkom na myši, ale pravým a vyber možnosť Otvoriť v novom okne (tuším je to tak v slovenčine). A potom jednoducho zavrieš tento recept a si stále na pôvodnom mieste v KK.
altyn
... a ktorou časťou "myšky" mám kliknuť ak píšem na MT a žiadnu myšku nemám..:-)))
tiginko
@altyn nedalo mi, kvôli tebe som vyskúšala na mobile pravým palcom, ale bohužiaľ máš pravdu, nejde to :-( :-)