O Varecha.sk

Vyhľadávanie receptov

matavarecha - fotkamatavarecha, 30. apríla 2011

Ahojte na Facebooku bola otázka: "Chýba vám niečo na Varecha.sk? Niečo, čo nás možno nikdy ani nenapadlo... Hm?"

Ja by som brala zdokonaliť vyhľadávanie receptov. Keby som napríklad zadala jedno slovo v názve, tak by sa mi objavili rôzne recepty ale aj s takým malým obrázkom ako je pri prezeraní nových receptov, lebo hľadať nejaký recept je riadna fuška. Napríklad by som zadala slovo kurča a objavili by sa mi tam všetky recepty kde sa v názve vyskytuje slovo kurča. Čo vy na to????

@zareaguj


Diskusia k téme

mamimna
Súhlasím, že vyhľadávanie receptov potrebuje vylepšiť. Pri hľadaní ma dosť ruší, že jeden recept sa vo výsledku opakuje viackrát.
3sandra3
zdá sa, že náročnosť stúpa.... už pomaly čarovanie.... ale veď sa dá nájsť, keď zadáme kurča, tak sa nám objavia také recepty.
evanaaa
V diskusii z 24.4 od 3sandra3 " Kolonka k pridanému receptu" spomína Tomas nejaké novinky, pozrite sa na to, takže sa tešte, ešte nás nejaké vylepšenia len čakajú. Treba mať trpezlivosť, všetko nejde naraz, postupom času sa možno aj vaše želenia splnia.
matavarecha
@3sandra3 dala som zlý príklad, lebo kurča je v chladničke ale napríklad "lievance" názov hotového jedla sa v chladničke neobjaví . A @evanaaa ja len dávam návrh na vylepšenie varechy :-)))
tomas
Nad vyhľadávaním sme už začali uvažovať, síce zatiaľ ho neprerábame (prerábame iné rubriky a chystáme iné novinky). Ale pravdupovediac, začíname uvažovať aj nad nejakým zmenením vyhľadávania, lebo hentá podoba nám trochu prestáva vyhovovať...
Keď už sa bavíme o vyhľadávaní, chcete tam aj niečo ďalšie ako len fotky?
bejaja
toho autora by som tam privítala aj tú fotku
foska
Co by som prijala do lepsieho vyhladavania? Moct si vybrat, ci chcem recept hladat na celej Vareche, alebo len v mojej KK. Niekedy viem, ze som si ulozila cosi dobre s baklazanom, ale neviem, ci ho mam u seba v zalozke "zelenina", alebo "cestoviny", alebo v "predjedlach"? Toto by mi pomohlo.
zuzanka29
mne by sa ešte celkom páčilo hodnotenie receptu od užívateľov...človek by potom hneď vedel, čo je faaaakt dobré:)